به گزارش پیام خبر، «سیما سادات لاری» با بیان این که مجموع بیماران کرونا در کشور به ۶۲۸ هزار و ۷۸۰ نفر رسیده گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۴۰ بیمار کوجان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۵ هزار و ۷۳۸ نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: خوشبختانه تا کنون ۴۹۱ هزار و ۲۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند و ۵۳۱۵ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
به گفته وی تا کنون پنج میلیون و یک هزار و ۴۲۲ آزمایش تشخیص کرونا در کشور انجام شده است.
لاری اعلام کرد: استان های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز و استان های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.