به گزارش پیام خبر، «حسین درویشی»، با تشریح گزارش عملیات امدادی سیل و آبگرفتگی در استان فارس از شامگاه یکشنبه 16 آذر ماه تا ظهر روز بعد، گفت: 10 شهرستان های آباده، استهبان، مرودشت، رستم، خنج، شیراز، ارسنجان، ممسنی، نیریز و خرم بید در این مدت در استان فارس تحت تاثیر سیل و آبگرفتگی بوده است.
مدیر عامل جمعیت فارس با اشاره به ارائه خدمات شبانهروزی امدادگران هلالاحمر در شهر، روستا و مناطق عشایرنشین استان فارس، اظهار کرد: بر این اساس 18 تیم عملیاتی امدادی به کارگرفته شده و مابقی تیم ها به صورت آماده باش در آمده اند.
وی اضافه کرد: اقلام امدادی و زیستی بین حادثه دیدگان متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شده است و امدادرسانی همچنان ادامه دارد.
- خبرنگار: مریم شمالیان
- چاپ

77 امدادگر و نجاتگر استان فارس از شامگاه گذشته تاکنون به هموطنان محصور در سیل و آبگرفتگی خود، خدمترسانی و در این زمینه خدمات امدادی لازم را به حادثه دیدگان ارائه کردهاند.