چهارشنبه, ۱۳ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹ ربيع الأول ۱۴۴۴ قمری | ۰۵ اکتبر ۲۰۲۲ میلادی
هدر بالا
  1. استان ها
شنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۹ ۱۸:۰۵
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس بیان کرد: مزیت مهم انجیر دیم داراب عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، عدم آلودگی به افلاتوکسین و بدون آبیاری تکمیلی است و انجبر دیم یک محصول ارگانیک محسوب می‌شود که این موضوع از طرف مجامع جهانی…

به گزارش پیام خبر، سیدکمال پاک‌فطرت مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس بیان کرد: مزیت مهم انجیر دیم داراب عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، عدم آلودگی به افلاتوکسین و بدون آبیاری تکمیلی است و انجبر دیم یک محصول ارگانیک محسوب می‌شود که این موضوع از طرف مجامع جهانی تایید شده است. وی با اشاره به برداشت انجیر از اوایل شهریورماه تا پایان مهرماهگفت: داراب دارای نزدیک به ۶ هزار هکتار انجیر دیم بوده که با تولید سالانه بیش از ۵ هزار تن انجیر خشک، پس از استهبان، نی ریز و جهرم در رتبه چهارم تولیدکنندگان انجیر فارس قرار دارد. سیدکمال پاک‌فطرت افزود: برداشت متوسط یک تن انجیر خشک در هر هکتاردرشرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط، عدم استفاده از کودهای شیمیایی، منجر به تولید انجیر ارگانیک در بیشتر مناطق شهرستان شده است و انجیر داراب علاوه بر ارسال به استان‌های کرمان، اصفهان، هرمزگان به اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود. این مقام مسئول پیرامون لزوم برندسازی انجیر داراب گفت: متاسفانه به دلیل ناشناس بودن انجیر داراب، برخی از تولیدکنندگان با اسم شهرهای دیگر محصول خود را به فروش می رسانند که این اتفاق نیاز به برندسازی انجیر داراب را می طلبد تا این انجیر مرغوب به اسم شهرستان داراب معامله شود.

 

کد خبر 136912

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید