به گزارش پیام خبر، محمدجواد جوکاری امروز شنبه ۱۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۰ اظهار کرد: در یکساله گذشته اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با حمایت بنیاد کازرون پژوهی در طرحی فشرده، برنامه شناسایی، نقشهبرداری و تهیه نقشه جامع بافت قدیم و خانههای تاریخی را مدنظر قرارداد که این طرح با تلاش شبانهروزی مصطفی آرین کیا آغاز و با همکاری گروهی از علاقهمندان کازرونی در دانشگاههای مختلف کشور به پایان رسیده است.
مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان کازرون افزود: این پروژه بیشتر بهصورت میدانی با برداشت مختصات GPS و تحلیل و بررسی کارشناسی فنی و تحلیل فضایی انجامگرفته است که در این پروژه بیش از ۳۰۰۰ واحد موردبررسی قرارگرفته است.
او ادامه داد: از این تعداد ۴۱۳ اثر باارزش تاریخی و بیش از ۱۱۶ بنا قابل ثبت شناسایی و مستند نگاری شده است که خانههای تاریخی باارزش ثبت، ۹۹ واحد با کاربری مسکونی، ۶ واحد با کاربری مذهبی و بقیه تجاری، خدماتی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی هستند که این پروژه منتج به شناسایی بافت تاریخی شهر، شناسایی و ساماندهی ساباطهای شهر همراه با تهیه آمار و اطلاعات فنی، مکانی با نرمافزار GIS شده است.
جوکاری بیان کرد: به دلیل اهمیت موضوع و جلوگیری از تخریب روزافزون خانههای باارزش تاریخی، فهرست خانهها، فایل نقشه و نقشۀ چاپی موقعیت و پراکندگی ابنیه باارزش تاریخی به شهرداری، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نظاممهندسی شهرستان کازرون ارائهشده است که فرمانداری نیز تأییدیه این موضوع را به شهرداری کازرون ابلاغ کرده است.
تهیه نقشه بافت تاریخی شهرستان کازرون به پایان رسید
مسئول اداره میراثفرهنگی، گردشگری وصنایع دستی شهرستان کازرون از پایان برنامه شناسایی، نقشهبرداری و تهیه نقشه جامع بافت قدیم و خانههای تاریخی این شهرستان، خبر داد.
لینک کوتاه : https://payamekhabar.ir/?p=138825
- ارسال توسط : pykh-admin
- بدون دیدگاه