به گزارش پیام خبر، زهرا لاریجانی در مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز گفت: گردشگری خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری در دنیای امروز است و اثر پیش رو یکی از نخستین کتاب هایی است که در این زمینه در سرزمین ایران به رشته تحریر درآمده است. نویسنده کتاب گردشگری خوراک افزود: خواننده کتاب در مقدمه با تعاریف و کلیات این موضوع آشنا می شود و در ۱۰ بخش با موضوع غذا و نقش آن در فرهنگ انسانی که مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است رو به رو می شود. وی اضافه کرد: یکی از جاذبه های سفر برای گردشگران خوردن غذاهای بومی و محلی مقاصد سفر است که می تواند در اقتصاد گردشگری نقش موثری داشته باشد و فارس نیز دارای تنوع غذایی گسترده ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد. مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز با حضور مقامات استانی و منتخبین شورای شهر شیراز، مدیران تشکل های گردشگری استان و ریاست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد.