پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ | ۱۷ رمضان ۱۴۴۵ قمری | ۲۸ مارس ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. گردشگری
پنج شنبه, ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ ۱۸:۴۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نویسنده کتاب گردشگری خوراک گفت: گردشگری خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری در دنیای امروز است و کتاب گردشگری خوراک یکی از نخستین کتاب هایی است که در این زمینه در سرزمین ایران به رشته تحریر درآمده است.

به گزارش پیام خبر، زهرا لاریجانی در مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز گفت: گردشگری خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری در دنیای امروز است و اثر پیش رو یکی از نخستین کتاب هایی است که در این زمینه در سرزمین ایران به رشته تحریر درآمده است. نویسنده کتاب گردشگری خوراک افزود: خواننده کتاب در مقدمه‌ با تعاریف و کلیات این موضوع آشنا می شود و در ۱۰ بخش با موضوع غذا و نقش آن در فرهنگ انسانی که مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است رو به رو می شود. وی اضافه کرد: یکی از جاذبه های سفر برای گردشگران خوردن غذاهای بومی و محلی مقاصد سفر است که می تواند در اقتصاد گردشگری نقش موثری داشته باشد و فارس نیز دارای تنوع غذایی گسترده ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد. مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز با حضور مقامات استانی و منتخبین شورای شهر شیراز، مدیران تشکل های گردشگری استان و ریاست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد.

 

کد خبر 150061

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید