تاریخ : چهارشنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۰ Wednesday, 27 October , 2021
کد شما در این بخش

برگه نوشته

بالای سایت
3

خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری است

  • کد خبر : 150061
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری است
نویسنده کتاب گردشگری خوراک گفت: گردشگری خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری در دنیای امروز است و کتاب گردشگری خوراک یکی از نخستین کتاب هایی است که در این زمینه در سرزمین ایران به رشته تحریر درآمده است.

به گزارش پیام خبر، زهرا لاریجانی در مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز گفت: گردشگری خوراک از مهمترین مولفه های گردشگری در دنیای امروز است و اثر پیش رو یکی از نخستین کتاب هایی است که در این زمینه در سرزمین ایران به رشته تحریر درآمده است.
نویسنده کتاب گردشگری خوراک افزود: خواننده کتاب در مقدمه‌ با تعاریف و کلیات این موضوع آشنا می شود و در ۱۰ بخش با موضوع غذا و نقش آن در فرهنگ انسانی که مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است رو به رو می شود.

وی اضافه کرد: یکی از جاذبه های سفر برای گردشگران خوردن غذاهای بومی و محلی مقاصد سفر است که می تواند در اقتصاد گردشگری نقش موثری داشته باشد و فارس نیز دارای تنوع غذایی گسترده ای است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

مراسم رونمایی از کتاب گردشگری خوراک در شیراز با حضور مقامات استانی و منتخبین شورای شهر شیراز، مدیران تشکل های گردشگری استان و ریاست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی شیراز برگزار شد.

لینک کوتاه : https://payamekhabar.ir/?p=150061
کد شما در این بخش

برگه نوشته

پایین سایت

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.