به گزارش پیام خبر، مهدی طاهری رئیس شورای اسلامی شهر شیراز امروز، ۲۲ اسفند ماه در آیین بزرگداشت روز ملی شهدا و تجلیل از فرزندان شاهد شاغل در مجموعه شهرداری شیراز ضمن گرامیداشت یاد شهدا گفت: شهدا نام بزرگی داشتند و دارند و این نامها بر دوش فرزندانشان به امانت است و این امانت بسیار بزرگی است.
وی بیان کرد: مسئولان در هر پستی قبل از هر تصمیم فراموش نکنند در مکانی که هستیم و نفسی که میکشیم از صدقه سر شهدایی است که شجاعانه برای این نظام و کشور و آسایش و امنیت آن جنگیدند و همین امروز نیز سربازان بسیاری در گوشه گوشه ایران و حتی خارج از آن برای اینکه امنیت نظام تأمین و تضمین شود، مشغول به خدمت هستند؛ این امانت بزرگی که به دست ما رسیده است نباید به سادگی از دست دهیم و باید با تمام قدرت از آن دفاع کرد.
طاهری با بیان اینکه فرزندان شهدا فقط عزیز نیستند بلکه به فرموده امام راحل چشم وچراغ ملت هستند، اظهار کرد: امروز آسایش و امینت این کشور به دلیل نامهای بزرگی است که بر دوش شما باقی مانده است؛ شهدا بر دوش دخترانشان عفت و قناعت را و بر دوش پسرانشان غیرت، شجاعت و صبر را به امانت گذاشتند.
وی با تصریح اینکه شهدا به معنای واقعی کلمه مرید آیه «الَّذینَ آمَنوا وَهاجَروا وَجاهَدوا فی سَبیلِ اللَّهِ بِأَموالِهِم وَأَنفُسِهِم أَعظَمُ دَرَجَهً عِندَ اللَّهِ ۚ وَأُولٰئِکَ هُمُ الفائِزونَ؛ آن ها که ایمان آوردند، و هجرت کردند و با اموال و جانهایشان در راه خدا جهاد نمودند، مقامشان نزد خدا برتر است؛ و آنها پیروز و رستگارند» بودند، بیان کرد: شهدا نابترین مثال فائزون هستند و ما در این جهان آمدهایم تا فائزون باشیم و رستگار شویم و نجات پیدا کنیم؛ شهدا راه نجات را به ما یاد دادند.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه نام شهدا نه فقط برای فرزندان آنها بلکه برای ما نیز امانت است، گفت: فرزندان شهدا چشم و چراغ، همه عزت و آبروی ما هستند.