به گزارش پیام خبر، از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا ۵ فروردین ۱۴۰۱، ۷۳۵ هزار و ۹۶۴ نفر از اماکن تاریخی و فرهنگی استان فارس بازدید کردند.
حافظیه همچنان در صدر بازدید های نوروزی قرار دارد و در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۱، میزبان ۳۵ هزار و ۱۷۰ نفر بوده است، از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا این تاریخ ۲۲۵ هزار و ۴۸۳ نفر از آرامگاه حافظ بازدید کردند.
مجموعه جهانی تخت جمشید از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا ۵ فروردین ۱۴۰۱ میزبان ۱۳۱ هزار و ۹۱۷ نفر بوده است، در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۱ ۲۸ هزار و ۶ نفر از تخت جمشید بازدید کردند.
سعدیه در رده سوم بازدید های نوروزی قرار دارد، در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۱، ۲۲ هزار و ۸۶۴ نفر از این مجموعه فرهنگی بازدید کردند و از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا این تاریخ سعدیه میزبان ۱۲۳ هزار و ۴۵ نفر بوده است.
ارگ کریم خان در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۱، میزبان ۱۴ هزار و ۷۵ نفر بوده است، از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا ۵ فروردین ۱۴۰۱، ۷۲ هزار و ۷۲۵ نفر از این مجموعه تاریخی دیدن کردند.
پاسارگاد از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا ۵ فروردین ۱۴۰۱، میزبان ۷۲ هزار و ۵۸۳ نفر بوده است و در تاریخ ۵ فرودرین ۱۰ هزار و ۲۶۰ نفر از این مجموعه بازدید کردند.
در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۱، در مجموع ۱ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۵۹ مسافر نوروزی در هتل ها، هتل آپارتمان ها، اقامتگاه های بوم گردی، مهمانپذر ها، اقامتگاه های سنتی، مجتمع های گردشگری، منازل استیجاری، چادرو کمپ های مسافرتی، مهمانسراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی، سالن های ورزشی و مدارس استان فارس اقامت دارند.