به گزارش پیام خبر، دلار، یورو و درهم سه ارز مهم بازار هستند که در این روز ها معامله نمی شوند، معامله گران بازار ادعا می کنند که یورو در بازار کمیاب شده است اما علت این امر مشخص نیست.
بر اساس گزارش ها رصد حساب های بانکی مشکوک آغاز شده است، گفته ها حاکی از این است که حساب های افرادی که شاغل نیستند رصد خواهد شد و حساب هایی که بیش از سقف تعیین شده تراکنش دارند مسدود می شوند.
قیمت دلار در صرافی ملی و بازار متشکل افزایش داشته است، با اعلام بانک مرکزی و صرافی ملی، دلار آمریکا ۲۵ هزار و ۹۹۷ تومان و یورو ۲۸ هزار و ۱۷۹ تومان است.
دلار در بازار متشکل ۲۸ هزار و ۸۶۸ تومانو در سامانه سنا ۲۵ هزار و ۶۴۱ تومان است.
نرخ ارز های مهم بازار در ۹ خرداد ۱۴۰۱
پوند انگلیس ۳۲ هزار و ۲۴۱ تومان، فرانک سویس ۲۶ هزار و ۶۶۴ تومان، کرون سوئد ۲ هزار و ۶۱۰ تومان، کرون نروژ ۲ هزار و ۶۹۷ تومان، کرون چک ۱ هزار و ۳۳۰ تومان، دلار کانادا ۲۰ هزار و ۵۱ تومان، روبل روسیه ۳۸۳ تومان و دلار استرالیا ۱۸ هزار و ۲۷۸ تومان است.
درهم امارات متحده عربی ۶ هزار و ۹۵۱ تومان، یوان چین ۳ هزار و ۸۱۱ تومان، روپیه هند ۳۲۸ تومان، یکصد ین ژاپن ۲۰ هزار تومان، لیر ترکیه ۱ هزار و۵۷۲ تومان، یکصد دینار عراق ۱ هزار و ۷۳۱ تومان، یک هزار وون کره جنوبی ۲۰ هزار و ۳۱۱ تومان و منات آذربایجان ۱۵ هزار تومان است.
تا این لحظه در بازار آزاد، ریال عربستان ۸ هزار و۸۷۶ تومان، ریال قطر ۸ هزار و ۵۴۰ تومان، ریال عمان ۸۰ هزار و ۳۹۰ تومان، دینار کویت ۱۰۰ هزار و ۸۰۰ تومان و دینار بحرین ۸۱ هزار و ۶۲۰ تومان است.
۱۲۱۷/ن