به گزارش پیام خبر، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون با انجام تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه های فارس نتایج نشان می دهد، ۶۲۹ هزار و ۷۱۵ بیمار مثبت شناسایی شده اند.
از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون نیز ۳۹۱ هزار و ۲۸۴ مورد تست سریع انجام شده و ۱۱۱ هزار و ۵۶۹ بیمار مثبت شناسایی شده اند.
در حال حاضر ۹۷ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که ۱۰ بیمار وضعیت وخیم دارند و در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
با عدم ثبت مورد جدید فوتی کرونا در فارس مجموع جان باختگان کرونا از ابتدای شیوع بیماری تاکنون هشت هزار و ۳۶ نفر مانده است.
تاکنون ۶۲۱ هزار و ۲۹۶ استان فارسی مبتلا به کرونا نیز بهبود یافته و از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
همچنین تاکنون هشت میلیون و ۹۴ هزار و ۶۵۴ دُز واکسن کرونا نیز در استان فارس تزریق شده است.
۱۲۱۵/ن