به گزارش بخش ترجمه پیام خبر، یورونیوز انگلیسی در گزارشی نوشت: نوشیدن قهوه مستقیما موجب افزایش عمر انسان نمی شود اما بسیاری از عوامل مرگبار را کاهش می دهد و یا متوقف می کند. محققان اعلام کرده اند که نوشیدن قهوه در جوانی احتمال مرگ در 50 سالگی را کاهش می دهد و کافئین موجود در قهوه در پیشگیری از التهاب، بیماری های مزمن و گونه های خاصی از سرطان موثر است. به گفته محققان بیش از یک هزار ترکیب بیولوژیک فعال در قهوه وجود دارد و کلروژنیک اسید موجود در آن می توان موجب بهبود متابولیسم گلوکز و حساسیت انسولین نیز شود. نوشین قهوه همچنین هضم و پردازش قند در بدن را بهبود می دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نیز کاهش می بخشد و در قهوه مواد ضد التهاب و آنتی اکسیدان نیز وجود دارد که سموم بدن را از بین می برد. به گفته محققان، کافئین موجود در قهوه همچنین خطرات و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی را کاهش می دهد و در کاهش وزن نیز می تواند تاثیر مثبتی بگذارد. 1215/پ