افزودن ذغال فعال به آدامس، موجب کاهش میکروب های دهانی می شود.
بخش ترجمه پیام خبر به نقل از Healthday News نوشت: افزودن ذغال فعال به آدامس، موجب کاهش میکروب های دهانی می شود.
افزودن مواد شیمیایی به آدامس موجب می شود بتوانیم با جویدن آدامس سلامت خود را افزایش دهیم.
افزودن ذغال فعال به آدامس، با بیماری های ویروسی و عفونی مقابله می کند و موجب حذف یا کاهش جمعیت میکروب ها و ویروس ها در بزاق و حفره دهانی می شود.
وجود ذغال فعال در آدامس، موجب ترشح بیشتر بزاق دهان می شود و میکروب های دهان را از بین می برد.
کد خبر 204604