محققان اعلام کردند که مصرف سیب و آووکادو در کاهش چربی خون موثر هستند.
به گزارش بخش ترجمه پیام خبر، European Journal of Nutrition نوشت: مطالعات دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که سیب در کاهش کلسترول خون نقش موثری دارد.
سیب یکی از میوه هایی است که سرشار از فیبری به نام پکتین است که در کاهش کلسترول بد خون نقش موثری دارد.
فیبر پکتین میزان جذب کلسترول در جریان خون را کاهش می دهد و منجر به کاهش کلسترول خون می شود.
بر اساس مطالعات محققان، آووکادو پس از سیب در کاهش کلسترول خون نقش مطلوبی ایفا می کند زیرا یکی از بهترین منابع برای دریافت چربی های سالم به شمار می رود.
کد خبر 219668
- برچسب
- علمی
- علوم پزشکی
- اخبار ترجمه
- سیب