
به گزارش بخش ترجمه پیام خبر به نقل از یورونیوز، طبق تحقیقات انجام شده مصرف مواد غذایی تاثیر مستقیمی بر ری سلامت قلب و عروق دارد.
کارشناسان حوزه تغذیه اعلام کرده اند که مصرف سبزیجات برگدار و سبز، ماهی، غلات سبوس دار، گردو و ... سلامت قلب را افزایش می دهد.
مصرف اسفناج، کلم برگ و کلم سبز چون سرشار از ویتامین k است در حفاظت از عروق و بهبود انعقاد خون نقش موثری دارد و همچنین موجب کاهش فشارخون و بهبود ضخامت عروق می شود.
مصرف غلات سبوس دار مانند برنج قهوهای، جو و گندم کامل، موجب ارتقای سلامت عروق و قلب شما می شود؛ مصرف ماهی های چربی مانند سالمون، ماهی تن و ساردین هم چون حاوی امگا 3 فراوان هستند در این زمینه اثربخش هستند و قندخون و فشار خون را هم کاهش می دهند و حتی در کاهش افسردگی هم نقش موثری دارند.
گردو هم چون سرشار از منیزیم است در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی اثر دارد و به کاهش خطر سکته قلبی و مغزی هم کمک می کند.
مصرف سیر، روغن زیتون و چای سبز هم از موارد دیگری است که برای حافظت از قلب خود می توانید در رژیم غذایی خود آنها را بگنجانید.
- برچسب
- علوم تغذیه
- علوم پزشکی