یکشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۲۵ جمادى الأول ۱۴۴۵ قمری | ۱۰ دسامبر ۲۰۲۳ میلادی
هدر بالا
  1. بین الملل
شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۲ ۰۸:۳۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کارشناسان حوزه تغذیه اعلام کرده اند که مصرف سبزیجات برگدار و سبز، ماهی، غلات سبوس دار، گردو و ... سلامت قلب را افزایش می دهد.

به گزارش بخش ترجمه پیام خبر به نقل از یورونیوز، طبق تحقیقات انجام شده مصرف مواد غذایی تاثیر مستقیمی بر ری سلامت قلب و عروق دارد.

کارشناسان حوزه تغذیه اعلام کرده اند که مصرف سبزیجات برگدار و سبز، ماهی، غلات سبوس دار، گردو و ... سلامت قلب را افزایش می دهد.
مصرف اسفناج، کلم برگ و کلم سبز چون سرشار از ویتامین k است در حفاظت از عروق و بهبود انعقاد خون نقش موثری دارد و همچنین موجب کاهش فشارخون و بهبود ضخامت عروق می شود.

مصرف غلات سبوس‌ دار مانند برنج قهوه‌ای، جو و گندم کامل، موجب ارتقای سلامت عروق و قلب شما می شود؛ مصرف ماهی ‌های چربی مانند سالمون، ماهی تن و ساردین هم چون حاوی امگا 3 فراوان هستند در این زمینه اثربخش هستند و قندخون و فشار خون را هم کاهش می دهند و حتی در کاهش افسردگی هم نقش موثری دارند.

گردو هم چون سرشار از منیزیم است در کاهش ابتلا به بیماری ‌های قلبی و عروقی اثر دارد و به کاهش خطر سکته قلبی و مغزی هم کمک می‌ کند.

مصرف سیر، روغن زیتون و چای سبز هم از موارد دیگری است که برای حافظت از قلب خود می توانید در رژیم غذایی خود آنها را بگنجانید.

 

کد خبر 220587

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید