جمعه, ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹ ربيع الأول ۱۴۴۶ قمری | ۱۳ سپتامبر ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. گردشگری
دوشنبه, ۲۹ آبان ۱۴۰۲ ۱۳:۱۰
زمان مطالعه: 5 دقیقه
شهردار شیراز گفت: انار و خرمالوی قصردشت باید به عنوان یک رویداد ملی گردشگری ثبت کنیم و باغ های قصردشت را بهتر از گذشته معرفی کنیم.

به گزارش پیام خبر، محمدحسن اسدی در مراسم رونمایی از پوستر سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس و چهارمین نمایشگاه ملی صنایع دستی گفت: ظرفیت زیادی شهر شیراز و فارس دارد و جای کار زیادی دارد جای‌جای استان ظرفیت های مناسبی وجود دارد که ما از آن غافل هستیم.

شهردار شیراز با یادآوری این مطلب که این نمایشگاه در دی ماه برپا می شود، افزود: انار و خرمالوی قصردشت باید به عنوان یک رویداد ملی گردشگری ثبت کنیم و باغ های قصردشت را بهتر از گذشته معرفی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برنامه بلند و میان مدت توسعه زیرساخت‌های گردشگری را در دستور کار شهرداری قرار دارد، افزود: عملیات احداث پارک آبی آغاز شده و کار به صورت شبانه روزی عملیات احداث انجام می شود و آکواریوم و باغ پرندگان در حال اجرای روند احداث است و تله کابین و شهربازی هم احداث خواهد شد، این پنج مورد می تواند گردشگری شیراز را متحول کند که باعث افزایش گردشگران و رضایتمندی مردم شیراز می شود البته نباید از سایر بخش های گردشگری شیراز غفلت کرد.

در این مراسم احمدرضا نقیب زاده، با اشاره به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس و چهارمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، گفت: نمایشگاه گردشگری نقش مهم و تاثیرگذاری را در وضعیت گردشگری فارس دارد.

مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری فارس اضافه کرد: شرایط دیدار چهره به چهره برای فعالین گردشگری خواهیم داشت و ایجاد فضای رونق گردشگری، انتقال تجربیات و آشنایی فعالین گردشگری با رویکرد جدید از اهداف برپایی نمایشگاه است.

وی با اشاره به اینکه برای تیم اجرایی نمایشگاه از فعالین گردشگری با سابقه استفاده شده است، اظهار کرد: ارتباط بین حلقه های صنعت، حضور اقوام ایرانی و میز ملی عشایر، برپایی نمایشگاه عکس گردشگری، اختصاص غرفه اطلاع رسانی گردشگری، معرفی رسانه برتر گردشگری و اجرای طرح سفر پاک از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

محمد فرخ زاده، ضمن تشکر از زحمات شهرداری شیراز و میراث فرهنگی فارس بابت توسعه و توجه به امر گردشگری هم گفت: همه ما با همراهی و همدلی در کنار هم هستیم و فارس در حوزه گردشگری و جذب سرمایه گذار با همدلی تلاش می کند همیشه در قله باقی بماند.

معاون گردشگری و امور زیارت استانداری فارس با اشاره به اینکه تمرکز بر امور روابط بین الملل و بحث خواهر خواندگی است، اضافه کرد: میز عشایر با قوت بیشتری شکل خواهد گرفت و در حوزه گردشگری از سواد گردشگری برخورد نیستیم و حداقل های آداب و رسوم باید گفته شود و ادبیات حوزه اقتصاد گردشگری و اشتغال را باید تسری دهیم.

وی با اشاره به اینکه مباحث آموزشی و گردشگری یکی از اهداف این نمایشگاه است، افزود: نمایشگاه منجر به اشتغال مولد می شود و در گردشگری 2 واحد هزینه می کنیم و 10 واحد شغل ایجاد می کنیم.

فرخ زاده افزود: گردشگری یک صنعت کم هزینه و پرسود است برنامه ریزی کردیم تا حوزه اقتصاد و کارآفرینی در این نمایشگاه فعال شود و توجه به رونق سرمایه گذاری را در نظر گرفته ایم و یک سرمایه گذاری یا منفعت و با سود را خواهیم داشت و اگر در این حوزه بتوانیم رغبت را ایجاد کنیم که بانک ها حمایت کنند می توان به نقطه مطلوب رسید.

وی گفت: شیراز شهر جهانی صنایع دستی است و آباده هم شهر جهانی منبت است که این مزیت ها می تواند در توسعه گردشگری موثر واقع شود.

سید موید محسن نژاد، هم گفت: همه رشته های صنایع دستی که در شیراز وجود دارد باعث شده تا این شهر جهانی شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس افزود: وظیفه ما تسهیلگری و هموار سازی فعالین گردشگری است که اگر اقتصاد آنان هموار باشد اقتصاد استان و کشور پیشران خواهد بود همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند.

وی با اشاره به اینکه در فضای همدلی می توان تیر را به هدف برساند و فارس و شیراز حق دارد کانون رویداد های گردشگری و صنایع دستی باشد، افزود: فارس10 درصد آثار ثبتی و 30 درصد آثار گردشگری کشور را در اختیار دارد و بیشترین آثار ثبت جهانی را در کشور به خود اختصاص داده است از این رو فارس می تواند کانون گردشگری باشد و رویداد های گردشگری می تواند جذاب باشد و سبب جذب سرمایه گذار شود.

محسن نژاد با اشاره به اینکه وقتی که یک رویداد برگزار می شود همه مردم آن منطقه درگیر رویداد می شوند باید رویداد آنقدر توانمند عمل کند که مردم حس کنند که گردشگری پتانسیل خوبی در حوزه اقتصادی دارد و باید مردم آن را حس کنند، گفت: قطعا پیگیری می کنیم که رویداد انار و خرمالوی شیراز در تقویم ملی گردشگری صنایع دستی ثبت شود.

وی با اشاره به اینکه نمایشگاه شیراز بعد از نمایشگاه تهران دومین نمایشگاه کشور است، اظهار کرد: در کنار نمایشگاه بین المللی پارس، نمایشگاه صنایع دستی را خواهیم داشت.

محسن نژاد گفت: در ایام دی ماه سال جاری رویداد نشان ملی را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس افزود: اقامتگاه های بوم گردی در کنار لایزنگان داراب و تفرجگاه های استان مجوز داده می شود.

خاطرنشان می شود، پوستر سیزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس و چهارمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با حضور محمد فرخ زاده، معاون گردشگری و امور زیارتی استانداری فارس، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز، احمدرضا نقیب زاده، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری فارس و سید موید محسن نژاد، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، رونمایی شد.

 

کد خبر 220774

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید