جمعه, ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ | ۲۳ رجب ۱۴۴۶ قمری | ۲۴ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. گردشگری
پنج شنبه, ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ ۱۵:۲۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کارگاه آموزشی مهارتی عکاسی حرفه‌ای با تاکید بر عکاسی از اماکن گردشگری، معماری و میراث فرهنگی در شیراز برگزار شد.

به گزارش پیام خبر، کارگاه آموزشی مهارتی عکاسی حرفه‌ای با تاکید بر عکاسی از اماکن گردشگری، معماری و میراث فرهنگی در شیراز برگزار شد، این دوره آموزشی توسط مدرسه عالی مهارتی گردشگری و هتلداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با مشارکت وحمایت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس و با حضور استاد صادق میری به مدت سه روزاز ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار شده است.

در نخستین روز از این دوره آموزشی، پس از تدریس مباحث نظری به ۳۰ شرکت کننده از نقاط مختلف کشور از جمله آشنایی با تجهیزات عکاسی، اصول نوردهی و تکنیک‌های پایه در عکاسی، مبانی هنری از جمله ترکیب‌بندی، کادربندی، سبک‌های مختلف عکاسی و تکنیک‌های ویژه عکاسی در طبیعت، اماکن گردشگری، میراث‌فرهنگی و معماری، اصول ویرایش عکس هم به شرکت کنندگان در این کارگاه، آموزش داده شد و اجرای کارگاه عملی عکاسی در اماکن تاریخی و گردشگری از برنامه های روز دوم این دوره آموزشی بود.

در سومین روز از این دوره آموزشی هم هنرآموزان اصول ویرایش فیلم را به صورت عملی و با استفاده از نرم‌افزارهای مختلف تخصصی فرا خواهند گرفت.

استاد صادق میری، زاده شده به سال ۱۳۳۳ در تهران است، او پس از اتمام تحصیلات دبیرستانی در ایران درسال ۱۳۵۵ برای تحصیل به کشور سوئد رفت و به دلیل علاقه زیادی که از سنین نوجوانی به هنر عکاسی داشت در این رشته به ادامه تحصیل مشغول شد و در نهایت مدرک عکاسی حرفه ای خود را دریافت‌ کرد، او اکنون مدت ۵۰ سال است که در این رشته هنری فعالیت دارد و زمینه های کاری او بیشتر در مورد طبیعت، مردم و معماری ایران و جهان است و البته در زمینه فاین آرت و آبستره نیز فعالیت داشته زیادی و نمایشگاه های متعددی را به صورت گروهی و انفرادی در ایران، اروپا، ژاپن، کانادا و آمریکا برگزار کرده است.

 

کد خبر 230751

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید