به گزارش پیام خبر، دکتر محمدحسین انباردار، امروز در جمع خبرنگاران گفت: در حوزه خوابگاه ها و سراهای دانشجویی با انتقال دانشگاه توانبخشی، کل مجموعه غدیر به سرای دانشجویی دخترانه تبدیل شد و بالغ بر هزار نفر دانشجو ظرفیت دارد که 2 خوابگاه قبلا وجود داشت که یک خوابگاه حضرت معصومه (س) به آن اضافه شد که 250 ظرفیت به آن اضافه شد که سه و نیم میلیارد تومان اعتبار آن بود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: سالن چند منظوره غدیر را داریم و سالن بدنسازی، پارک روباز فدک در حال راه اندازی است و مجموعه کاملا دخترانه هست و که بتوانند در محوطه به صورت آزاد تردد داشته باشند.
وی گفت: در حوزه خوابگاه متاهلین اتفاقات خوبی شکل گرفت و یک سوم خوابگاه متاهلین در شیراز بود و 24 واحد دیگر در خوابگاه امام حسین (ع) راه اندازی شد.
دکتر انباردار اضافه کرد: در زمین خوابگاه علوی برای ایجاد خوابگاه متاهلین آغاز شد که خوابگاه فاطمی با 82 واحد راه اندازی خواهد شد، حدود 40 تا 50 میلیارد تومان در ابتدای کار مشخص شد و نیمی توسط مجمع خیرین و نیمی توسط وزارت بهداشت تامین شد و 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی گفت: خوابگاه استراحت بیمارستان نمازی ظرفیت 50 نفر اضافه شد که حدود 300 میلیون تومان هزینه شد و سلف سرویس خوابگاه امام حسن مجتبی (ع) بازسازی شد و پنج دستگاه اتوبوس هم در اختیار قرار گرفت و استفاده می شود.
انباردار با اشاره به اینکه در تابستان بازسازی و تعمیرات سراهای دانشجویی داریم، تاکید کرد: که بازسازی و احیای تاسیسات آن در تابستان روی می دهد بالغ بر چهار تا پنج میلیارد تومان برای بازسازی ها انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه تجهیز اتاق های ورزش و مشاوره در برخی سراهای دانشجویی اتفاق افتاد، افزود: بحث تغذیه با نظر سنجی دانشجویان و موضوع سلف شکل می گیرد و منوی سبز و نیم پرس به خاطر رضایت مندی دانشجویی شکل گرفت.
انباردار افزود: در یک و نیم سال گذشته به 180 تا 200 خانواده دانشجویان متاهل که داریم جیره خشک ارائه شد که خودشان به طبخ بپردازند و رضایتمندی خوبی وجود داشت و کارگاه های آموزشی برای پیمانکاران تغذیه در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش بود که وام های مختلفی ارائه شود، افزود: 20 میلیارد تومان در هر سال وام های متنوع به دانشجویان داده شده است که تنوع های مختلفی دارد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه شاخه دانشجویی مجمع خیرین سلامت فعال شده است که وام هایی ارائه می شود و در 2 سال اخیر مجموع هفت میلیارد تومان وام ارائه شد، افزود: بحث فرهنگ اساسی ترین مبانی مجموعه ها روی می دهد.
وی گفت: از ابتدا تاکنون کار علمی در حوزه فرهنگ انجام دادیم و راهبردهای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هفت راهبرد انجام شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: اداره تحول فرهنگ در امور دانشجویان، اداره تحول فرهنگ در امور دانشگاه و اداره تحول فرهنگ در حوزه قرآن و عترت در سراهای دانشجویی بیش از 70 برنامه هیات های مذهبی در سراهای دانشجویی دخترانه و پسرانه داشتیم و برنامه «حال خوب» در سراهای دانشجویی شکل گرفت و مسئولین مختلف استانی در خوابگاه های حضور می یافتند و صحبت های دانشجویان می نشیدند.
وی گفت: 200 برنامه ملی و مذهبی و همچنین 200 نفر از دانشجویان در برنامه بازی های تفریحی و آموزشی برگزار شد و 50 کارگاه در سراهای دانشجویی ایجاد شد.
انباردار گفت: مهرواره رویش برای دانشجویان جدیدالورود احیا شد و در اردوگاهی در کوار یک هزار نفر از دانشجویان حضور داشتند.
وی از حضور بیش از هزار نفر از دانشجویان در حوزه اعتکاف خبر داد و گفت: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی رتبه دوم و سوم در رشته نشریات کسب کردند.
انباردار گفت: 25 کارگاه در حوزه های مختلف برگزار شد و کانون مهدویت جشنواره شعر مسیح عصر در حوزه شعر مهدوی برگزار کرد.
به گفته معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 6 گروه جهادی در این دانشگاه وجود دارد که فعالیت هایی نظر ویزیت های رایگان انجام می دهند و گروه های جهادی با احصا مشکلات مناطق تخصص های مختلف را با خود ارائه می کنند.
وی از برگزاری اردوی بزرگ کمپ درمانی در اربعین حسینی خبر داد و گفت: بالغ بر 15 کمپ درمانی که 850 دانشجو، کارمند، پزشک و پرستار در این کمپ سال گذشته حضور داشتند که چند کمپ در مسیر نجف تا کربلا و در کربلای معلی فعالیت می کردند و یک کمپ در بین الحرمین وجود داشت و داروهای زیاد هم توزیع شد مراجعه به حدی زیاد بود که قابل احصا به صورت دقیق نبود.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: امسال مراسم اربعین پرشور داریم و بحث دارو هم داریم که برخی به صورت هدایا و برخی به صورت خرید داریم که بحث کوله پشتی های درمانی را در بحث اربعین خواهیم داشت که داروهای محدود در کوله پشتی پزشک وجود دارد که در حین پیاده روی فرد پزشک با کوله پشتی مشخص است و به درمان حاضران در پیاده روی اربعین می پردازد که برای نخستین بار روی می دهد و کتاب «قرار» برای ماندگار کردن کار فعالیت اربعین به زیور طبع آراسته می شود و به زودی چاپ خواهد شد.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه اول قرآن و عترت وزارت بهداشت را داشت و پنج اردوی زیارتی مشهد مقدس را داشتیم که 2 هزار و 500 نفر اعزام شدند و پنج اردوی قم و جمکران شکل گرفت و اردوی زیارت اولی مشهد مقدس را شاهد بودیم.