سه شنبه, ۲۲ آبان ۱۴۰۳ | ۰۹ جمادى الأول ۱۴۴۶ قمری | ۱۲ نوامبر ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۷ آبان ۱۴۰۳ ۰۹:۲۴
زمان مطالعه: 4 دقیقه
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر و قائم‌مقام شهردار شیراز با حضور در برنامه خوشا شیراز به تبیین عملکرد شهرداری این کلان‌شهر در نخستین بارش پاییزی و همچنین فعالیت‌های متنوع مدیریت شهری پرداختند.

به گزارش پیام خبر، محمدتقی تذروی و آرش فرج‌زاده با حضور در برنامه خوشا شیراز به تبیین عملکرد شهرداری این کلان‌شهر در نخستین بارش پاییزی و همچنین فعالیت‌های متنوع مدیریت شهری پرداختند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با ارائه گزارشی از فعالیت بارندگی بابیان اینکه لایروبی مسیل‌ها از شهریور و مهر انجام‌شده بود، به اقداماتی که شهرداری شیراز در راستای لوله‌گذاری محور ورودی دروازه قرآن و سیل بند سعدی انجام‌شده بود، اشاره و بیان کرد: شهرداری عملکرد رضایت‌بخشی در بارندگی داشت و اجازه نمی‌دهیم بار دیگر حوادثی مثل سیل فرودین ۹۸ تکرار شود.

محمدتقی تذروی اما با گلایه از رهاکردن زباله‌ها در معابر که منجر به گرفتگی مسیل‌های آبی می‌شود، سخن گفت و علت برخی آبگرفتگی‌ها را باوجود تلاش نیروهای شهرداری همین اتفاق دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه گزارش عملکرد مدیریت شهری را به شهروندان در اجتماعاتی نظیر حسینیه‌ها می‌دهد، به تریبون صدا‌وسیما در ارائه گزارش عملکرد قدردانی و بیان کرد: ما ۱۳ عضو شورای اسلامی شهر امانت‌دار رای مردم هستیم و بودجه‌ای را که تحویل می‌گیریم به‌صورت خدمات و پروژه به مردم ارائه می‌دهیم.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر شیراز بابیان اینکه حدود ۲۴۰۰ پروژه ریز و کلان در این شهر در حال اجراست، گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری لازم و ملزوم همدیگر هستند و شورای قوی، شهرداری قوی را حمایت می‌کند.

تذروی بابیان اینکه کار شورای اسلامی شهر ریل‌گذاری قانون و نظارت است، گفت: امروز مدعی هستیم در این کلان‌شهر در شعاع کمتر از ۱۰۰۰ متر یک پروژه (ریز یا کلان) در حال اجراست و امروز ۴۴ پروژه کلان با بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حال اجراست که این پروژه‌ها در ابعاد مختلف عمرانی، فرهنگی، سرمایه‌گذاری، خدماتی و... هستند.

قائم‌مقام شهردار شیراز نیز در این برنامه با قدردانی از ۳ هزار نیروی شهرداری این کلان‌شهر که در پی سامانه اخیر بارشی با آمادگی کامل به شهروندان خدمت‌رسانی کردند، اظهار کرد: مساحت این کلان‌شهر ۲۲ هزار هکتار و حرایم آن بیش از۱۰۰ هزار هکتار است و با توجه به این مسئله، در بحث ورود و انتقال آب به مسیل‌های رودخانه با توجه به موقعیت جغرافیایی و کوه‌های اطراف شهر مسائلی وجود دارد.

آرش فرج‌زاده بابیان اینکه میزان بارندگی اخیر ۶۸ میلی‌متر معادل یک‌سوم بعضس از سال‌های زراعی و بالاتر از میزان پیش‌بینی هواشناسی بود، افزود: ما در شیراز، ۵۰۰ هزار پارسل (قطعه زمین مسکونی و ...) داریم که از این تعداد، تنها ۲۰۴ تماس با مرکز ارتباطات مردمی شهرداری ۱۳۷ شهرداری شیراز وجود داشته است که این عدد مشکلات ناشی از آبگیری برای شهروندان رابسیار کم نشان می‌دهد، هرچند این میزان هم نباید وجود داشته باشد.

وی بابیان آنکه در همه دنیا در بارندگی کوتاه مدت و شدید گرفتگی‌های موضعی لاجرم است، گفت: به‌هرحال حجم زیادی آب وارد معابر می‌شود و اگر قرار باشد شبکه‌های آب‌های سطحی یا پمپ‌هایی را که کار می‌گذاریم برای رد کردن لحظات موضعی باشد، ازنظر مهندسی و مهندسی ارزش کار مردودی است.

این مقام ارشد مدیریت شهری بابیان اینکه در همه دنیا طراحی برای کار مهندسی‌شده انجام می‌شود، گفت: این پمپ‌ها که در زیرگذرها انتقال آب را انجام می‌دهند در بارندگی‌های متعارف به‌هیچ‌وجه تردد را مختل نمی‌کنند، اما در بارندگی‌های موضعی ممکن است مسائلی را ایجاد کند که باید تمهیداتی اندیشیده شود.

فرج‌زاده بابیان اینکه طی سامانه اخیر بارشی، شهردار شیراز و سه هزار نفر نیروی شهرداری پای‌کار خدمت‌رسانی به مردم بودند و مسائل پیش‌آمده به‌سرعت رفع شد، از همیاری و همکاری بی‌سابقه مردم قدردانی کرد.

وی با اشاره به تعریف برنامه عملیاتی راهبردی تحت عنوان برنامه ۱۴۰۴ با ۴۴ پروژه و ارزش بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان پروژه، این پروژه‌ها را در ابعاد مختلف مدیریت شهری تشریح کرد.

قائم‌مقام شهردار شیراز همچنین با اشاره به‌عنوان شیراز پایتخت زیست‌محیطی آسیا در سال ۲۰۲۴ گفت: این در حالی است که ما حتی یک روز آلودگی هوا نداشته‌ایم.

 

کد خبر 241176

 

۲ دیدگاه

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید
Nimm | ۲ هفته پیش
همه اونجاهایی که قبلا آب می‌گرفت گرفته بود چه رضایت بخشی
0
0
آدم بدشانس | ۲ هفته پیش
زیاد از حد رضایت بخش بود عملکرد شهرداری موقع بارون ، این مسخره بازی ها چیه مرد حسابی مثلاً تو شورای شهر هستی .
0
0