به گزارش پیام خبر، لاله افتخاری، گفت: امام راحل (ره) اجازه نمی دادند به نام ایشان جایی نامگذاری شود و امام تنها این سازمان را اجازه دادند و سن این سازمان خیلی با انقلاب فاصله ای ندارد چون ایشان محرومیت زمان گذشته را دیدند.
مشاور امور بانوان کمیته امداد کشور با یادآوری این مطلب که مقام معظم رهبری بر توانمندسازی در همه عرصه ها اشاره کردند، گفت: برای شناسایی و به فعلیت در آوردن استعداد برنامه ریزی شده است و 10 هزار نفر نخبه در میان مددجویان کمیته امداد شناسایی شد.
وی گفت: کمیته امداد پیش از همه دستگاه ها مشاور بانوان داشته است و در استان های ما هم فعال هستند.
افتخاری افزود: کارگروه های مختلفی ایجاد شد که با حضور معاونت های مربوطه جلسات برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه خانم ها هم به عنوان خیر در کارهای خیر حضور فعال دارند، گفت: خواهران خیر در فارس کم نیستند.
افتخاری با یادآوری این مطلب که پویش پتو و لباس و همچنین پویش اهدای طلا برای لبنان راه اندازی شده است، اظهار کرد: مردم ما نشان داده اند که همواره یاری رسان مظلومین و محرومین بوده اند.
وی گفت: از ظرفیت استعدادهای مددجویان برای راهبری شغلی استفاده شود و نظام مسائل جامع خانواده ها در نظر گرفته شد و از همه استان ها هم نظر گرفته شد و به دنبال اولویت ها و نیازها رفتیم تا استعدادها شناسایی و راهنمایی شوند.
افتخاری گفت: سفرهای استانی به پایان می رسد و مباحث چند وجهی است و در آخر هر سفر گزارشی از وضعیت استان، اعم از خانم ها، نقاط ضعف و قوت و غیره احصا می شود که این آمارهای در همه عرصه ها یاری رسان است.
وی گفت: توانمندسازی برای اینست که خانواده در مباحث اقتصادی توانمند شود و مراکز مشاوره و کلینک هایی در نظر گرفته شده است که خانواده ها به راحتی می توانند از بخش مشاوره استفاده کنند.
افتخاری با اشاره به اینکه طی سفر به فارس، با آرامش و بزرگواری که خیرین فارس دارند و از منازل خیرساز بازدید شد، اظهار کرد: سامانه ای برای بررسی ایده های کل کشور ایجاد می شود و فعالیت های جدید روی آن گذاشته شود و کمیته امداد فارس بسیار همدل هستند.
- برچسب
- کمیته امداد فارس
- کمیته امداد