به گزارش پیام خبر، دکتر محمدهادی ایمانیه، امروز در دومین اجلاسیه بیمارستان های خیریه کشور، که در هتل شیراز به میزبانی مجمع خیرین تامین سلامت فارس برگزار شد، گفت: بعد از فارغ التحصیلی از فوق تخصصی سه سال رئیس بیمارستان نمازی بودم چندین بار وقف نامه مرحوم نمازی را خواندم که حدود یکصد صفحه دارد.
نائب رئیس هیات امنا مجمع خیرین تامین سلامت استان فارس با اشاره به اینکه این بیمارستان هم حدود 70 سال پیش افتتاح شده است، گفت: انسان های زیادی در این بیمارستان درمان شدند.
وی افزود: 20 سال پیش با آیت الله دستغیب مجمع خیرین سلامت راه اندازی شد که برای اولین بار در کشور بود و در دیدار با مقام معظم رهبری هم ایشان تاکید فرمودند که این مجمع خیرین یکی از مصادیق اصل 44 قانون اساسی است و دولت ها به اندازه شایسته پای کار نیامدند.
ایمانیه افزود: وزارت بهداشت کمک کند فارغ التحصیلان رشته های تخصصی، طرح خود را در بیمارستان خیریه بگذرانند و اهل بیت (ع) بر لزوم توجه به بیمار و عیادت از بیمار تاکید فرمودند؛ لازم است اساتید تمام وقت یک روز یا یک بعدازظهر در هفته را در بیمارستان خیریه حضور داشته باشند.
وی گفت: موضوع رفع مشکلات خیرین باید به گونه ای در بودجه 1404 گنجانده شود و در بحث مالیات نباید مالیات ارزش افزوده را از خیرین بگیریم؛ مالیات زمانی گرفته می شود که برای مردم خرج شود اما خیرین که برای مردم از زندگی خود هزینه می کنند نباید مالیات برای کارهای خیریه بدهند و این موضوع باید در دولت و مجلس مورد توجه باشد.
ایمانیه اظهار کرد: خیرین به فکر ایجاد پشتوانه برای بیمارستان ها باشند، همان کاری که مرحوم نمازی انجام داد، مرحوم نمازی 12 درصد آب شرب شیراز را وقف بیمارستان نمازی کرده است و مرحوم نمازی زمین هایی وقف بیمارستان نمازی کرد که هم اکنون هشت هزار میلیارد تومان ارزش دارد.
ایمانیه افزود: لازم است که بیمارستان های خیریه مورد توجه دولت باشند و از مالیات معاف شوند چرا که با توجه به کمبود مالی این بیمارستان ها خدمات با کیفیت خیلی خوب نمی توانند ارائه کنند.
وی گفت: 37 بیمارستان توسط خیرین یا به شکل کامل و یا به شکل 50 درصد ساخته و تجهیز شده است.