چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ | ۰۱ جمادى الآخر ۱۴۴۶ قمری | ۰۴ دسامبر ۲۰۲۴ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنج شنبه, ۰۸ آذر ۱۴۰۳ ۲۰:۱۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
جرایم خشن به عنوان یکی از چالش های جدی در جوامع امروزی همواره مورد توجه و نگرانی شهروندان بوده است.

به گزارش پیام خبر از اراک، جرایم خشن به عنوان یکی از چالش های جدی در جوامع امروزی همواره مورد توجه و نگرانی شهروندان بوده است. این نوع جرایم شامل قتل، تجاوز، سرقت های مسلحانه و دیگر اقداماتی هستند که به طور مستقیم به امنیت و سلامت عمومی آسیب می زنند و از مطالبات به حق مردم در افزایش امنیت عمومی می باشد.

مردم خواستار وجود محیطی امن هستند که در آن بدون ترس از وقوع جرم، به فعالیت های روزمره خود بپردازند، این مطالبه به ویژه در مناطق آسیب پذیر که آمار جرایم خشن بالاست بیشتر احساس می شود. مردم از دولت، دستگاه قضایی و نهاد های امنیتی انتظار دارند که با اتخاذ تدابیر مؤثر مانند برخورد قاطع با مجرمین امنیت را ارتقاء دهند و به سرعت به جرایم خشن رسیدگی شود.

مردم می بینند که پلیس با زحمت فراوان و به قیمت زخمی شدن و از دست دادن جان خود این مجرمین را دستگیر می کنند و این کافی نیست و نباید در بحث ایجاد امنیت پلیس را تنها گذاشت، همه باید در ایجاد امنیت سهم داشته باشند. تعلل در ایجاد امنیت مساوی با ناامنی و اخلال در زندگی روزمره است و این باور غلط است که برخورد با مجرمین فقط وظیفه پلیس است.

در خصوص جرایم خشن و این دسته از مجرمین، قطعاً نهاد هایی از جمله صدا و سیما، وزارت های نیرو، صمت، راه و شهرسازی، شهرداریها و سازمان بهزیستی و... وظایفی بر عهده دارند.

کارشناسان امر بر این باورند که در کنار تشدید برخورد پلیس با مجرمان خشن، پیشگیری از وقوع جرایم خشن باید در اولویت همه نهادهای مسئول قرار گیرد. این شامل برنامه های آموزشی برای جوانان، ارتقاء آگاهی عمومی در باره خطرات و عواقب جرایم خشن و همچنین ایجاد فرصت های شغلی و اجتماعی افراد در معرض خطر است.

 

کد خبر 243270

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید

آخرین مطالب