
به گزارش پیام خبر، محمدحسن اسدی، امروز در مراسم کلنگ زنی طرح توسعه پلانتاریوم فرهنگسرای نجوم، رونمایی از تندیس علامه قطب الدین شیرازی ضمن عرض تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر، گفت: امروز مراسم شروع عملیات اجرایی فرهنگسرای نجوم را شاهد هستیم.
شهردار شیراز اظهار کرد: اهمیت کار فرهنگ و پروژه های فرهنگی برای مدیریت شهری قابل توجه است و روز پنج شنبه بخشی از پروژه های فرهنگی شهرداری شیراز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی و افتتاح می شود.
وی افزود: در طول دهه مبارک فجر، یک روز به افتتاح پروژه های خدمات شهری و یک روز به افتتاح پروژه های عمرانی پرداخته می شود.
محمدعلی چوبینی، هم در این مراسم گفت: فرهنگسراهای سطح شهر شیراز برخی کارکرد تخصصی و مخاطبین شهری دارد و برخی از آنها کارکرد فراشهری هم دارد و از شهر صدرا هم به این فرهنگسرا می آیند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به اینکه این فرهنگسرا محلی برای ترویج علم نجوم است، تاکید کرد: ظرف 9 ماه با حمایت شهرداری و فعالیت سرمایه گذاری این فرهنگسرا ساخته می شود و یک ظرفیت خوبی در حوزه علمی خواهد بود.
وی، یکی از رسالت های شهرداری را راهبردی کردن فرهنگسراهای تخصصی و تجهیز و بازسازی آن عنوان کرد و گفت: فرهنگسرای کتاب، خانواده، باشگاه دختران و نجوم خدمات تخصصی به مردم شهر ارائه می کنند.
بر اساس این گزارش در ادامه، حسن دهقان، فعال فرهنگی هم گفت: با توجه به اینکه روز چهارشنبه اولین جایزه قطب الدین شیرازی به دانشمندان برگزیده ارائه می شود و تندیش فاخر این علامه از سنگ نی ریز ساخته شده است که امروز با دستان شهردار شیراز رونمایی شد.
با حضور شهردار شیراز، تندیس علامه قطب الدین شیرازی، منجم، فیلسوف و ریاضی دان شیرازی، در بوستان نجوم رونمایی شد.
- برچسب
- شیراز
- شهرداری شیراز