سه شنبه, ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۱ شعبان ۱۴۴۶ قمری | ۱۱ فوریه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ ۲۱:۱۷
زمان مطالعه: 4 دقیقه
نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: یاوران شورا، پل ارتباطی بین مردم و شورا هستند، آنها معتمدین و بزرگان محلات هستند که مشکلات را به شورا منتقل می‌کنند و پیگیر رفع آنها می‌شوند، این افراد مورد تایید اهالی محل هستند و با دلسوزی و احساس مسئولیت در جهت بهبود شرایط زندگی در محله خود تلاش می‌کنند.

به گزارش پیام خبر، محمدتقی تذروی، بر اهمیت ایجاد امید و نشاط در جامعه تاکید کرد و گفت: صدای شورای شهر باید در محله‌ها شنیده شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز افزود: اگر تنها به انتشار اخبار در روزنامه‌ها اکتفا کنیم، صدای شورا به مردم نمی‌رسد و لازم است که مردم از خدمات ارائه‌شده آگاه شوند.

وی به نقش یاوران شورای شهر به عنوان پل ارتباطی بین مردم و شهرداری اشاره و تاکید کرد: این افراد باید نظارت بر عملکرد شهرداری را در اولویت قرار دهند، برخی افراد در حال سیاه‌نمایی و ایجاد ناامیدی در مردم هستند و هدف شورای شهر ایجاد امید و کارآمدی در جامعه است.

تذروی همچنین به انتقاد از افرادی پرداخت که با انتشار اخبار منفی، مردم را از شورا و شهرداری ناامید می‌کنند و با اشاره به تاریخچه شوراها در ایران و گفت: پس از تاسیس شوراها در سال 1378، یاوران شورا به عنوان یک نهاد مهم شکل گرفتند.

وی به مصوبه‌ای که در زمان ریاست آقای مغاره در شورای اول به فرمانداری شیراز ارسال شده بود، اشاره کرد و گفت: این مصوبه همچنان پابرجاست و هیچ مصوبه‌ای آن را رد نکرده است.

تذروی همچنین به کمیسیون تلفیق شورای شهر اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای با فرماندار، مستندات خود را به فرماندار ارائه کردیم و منتظر دریافت پاسخ هستیم، در این مستندات آمده است هیچ‌گونه ممنوعیتی برای فعالیت یاوران شورا وجود ندارد چرا که این افراد به صورت کاملا مردمی در خدمت مردم هستند.

وی به نقش یاوران شورا در گذشته اشاره کرد و گفت: از سال 1393 به بعد، به دلیل تصمیمات دیوان عدالت اداری، دیگر انتخاباتی در این زمینه برگزار نشده است، فعالیت‌های یاوران شورا با هدف خدمت به محله‌ها ادامه دارد.

تذروی بر لزوم توجه به مشکلات محلی و همکاری با دیگر نهادها تاکید کرد و گفت: اعضای شورا به عنوان افرادی با تجربه و دارای اعتبار در محله‌ها، می‌توانند به حل مشکلات کمک کنند، شهر شیراز با وسعت بالای ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار و جمعیت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر، و تنها ۱۳ عضو شورا، چگونه می‌توان خدمات را به طور موثر در سراسر شهر ارائه کرد و یاوران شورا نقش تسهیل کننده ای دارند و گروه‌های جهادی و یاوران شورا به عنوان بازوی اجرایی شورا در محلات مختلف فعالیت می‌کنند، این افراد مشکلات محله را شناسایی و به شورا گزارش می‌دهند و در اسرع وقت برای رفع آنها اقدام می‌شود.

تذروی گفت: یاوران شورا، پل ارتباطی بین مردم و شورا هستند، آنها معتمدین و بزرگان محلات هستند که مشکلات را به شورا منتقل می‌کنند و پیگیر رفع آنها می‌شوند، این افراد مورد تایید اهالی محل هستند و با دلسوزی و احساس مسئولیت در جهت بهبود شرایط زندگی در محله خود تلاش می‌کنند.

وی گفت: برخی از افراد، انتقاداتی را به عملکرد یاوران شورا مطرح می‌کنند. با این حال، باید توجه داشت که این افراد داوطلبانه و بدون هیچ چشم داشتی در حال خدمت به مردم هستند، اگرچه ممکن است در برخی موارد، کاستی‌هایی وجود داشته باشد، اما تلاش آنها قابل تقدیر است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز افزود: یکی از مهمترین نکاتی که همواره مورد تاکید بوده، جلوگیری از سیاسی شدن شوراهای شهر است، شوراها باید محلی برای خدمت به مردم و رفع مشکلات آنها باشند و نباید به عرصه‌ای برای رقابت‌های سیاسی تبدیل شوند، خوشبختانه، در شورای شهر شیراز نیز این موضوع همواره مورد توجه بوده و اعضا با هر گرایش سیاسی، در کنار هم برای بهبود شرایط شهر تلاش می‌کنند.

وی همچنین از فعال بودن شوراهای بازار و تعامل با جامعه خبر داد و گفت: 14 شورای بازار سنتی در شهر فعال هستند و به مشکلات بازار رسیدگی می‌کنند.

تذروی با اشاره به برگزاری مراسم شهادت حضرت موسی بن جعفر (ع) در بازار شیراز، گفت: این اتفاق به سبک مرحوم آیت‌الله سید نورالدین حسینی الهاشمی، برگزار شد.

 

کد خبر 247327

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید