یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ ۱۵:۲۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و کویت، به همراه اعضای هیئت‌مدیره و دبیرکل این اتاق، با آقای کوده‌ای، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش پیام خبر، ابراهیم غلامزاده زنگنه، به همراه اعضای هیئت‌مدیره و دبیرکل این اتاق، با آقای کوده‌ای، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران، دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس اتاق مشترک ایران و کویت، در این نشست بر اهمیت بهبود بسترهای قانونی و اقتصادی برای جذب سرمایه‌های خارجی تاکید کرد و خواستار همکاری نزدیک‌تر دولت و بخش خصوصی برای رفع موانع سرمایه‌گذاری و ایجاد شرایط پایدار برای سرمایه‌گذاران خارجی شد.

در این نشست، ضمن بررسی وضعیت موجود تجارت میان ایران و کویت، بر لزوم اصلاح قوانین مربوط به تملک اتباع خارجی و مالیات بر ارث سرمایه‌گذاران خارجی تاکید شد. همچنین، مشکلات ناشی از تحریم‌ها در نقل‌ و انتقال رسمی سرمایه خارجی و ضرورت تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و ارائه مشوق‌های حمایتی مورد بررسی قرار گرفت. از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، لزوم بیمه نرخ ارز برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین توجه به عوامل روان‌شناختی کشورها در فرآیند جذب سرمایه‌ گذاران خارجی بود.

در پایان جلسه، مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری میان اتاق مشترک ایران و کویت و سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران تنظیم و امضا شود. همچنین، با توجه به پیشنهاد ارائه‌شده از سوی اتاق ایران و کویت، مقرر شد کارگزاری جذب سرمایه‌گذاری خارجی از کشور کویت به این اتاق واگذار شود.

 

کد خبر 248655

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید