دوشنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۲ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ ۰۱:۳۰
زمان مطالعه: 2 دقیقه
نایب رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به فرارسیدن نوروز و حضور گردشگران در شهر، تاکید کرد که حضور معتادان متجاهر در برخی محلات، به ویژه بافت تاریخی فرهنگی، تصویری ناشایست از شیراز ارائه خواهد داد.

به گزارش پیام خبر محمد تقی تذروی،در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تبریک این ماه به شهروندان و مسلمانان، از تلاش‌های شهرداری شیراز در سال 1403 قدردانی کرد و در عین حال، خواستار توجه بیشتر به مطالبات پرسنل شهرداری شد. نایب ریس شورای شهر شیراز همچنین، با تاکید بر ضرورت ساماندهی معتادان متجاهر، خواستار ورود جدی دستگاه‌های متولی و استانداری فارس به این موضوع شد.
وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و رفاهی اجرا شده در سطح شهر، تلاش‌های شهرداری را ستود.
تذروی در ادامه، به گلایه‌های پرسنل شهرداری از جمله تعلل در اجرای برخی احکام، تبعیض در پرداخت وام، ارتقاء جایگاه و جابجایی محل خدمت اشاره کرد و خواستار توجه ویژه شهردار به این موارد شد.

وی تاکید کرد که موفقیت شورا و مدیریت شهرداری مرهون تلاش‌ها و همراهی پرسنل است.
عضو شورای شهر شیراز در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع معتادان متجاهر و ضرورت ساماندهی آنها پرداخت.

وی با اشاره به مصوبه قبلی شورای شهر در این زمینه و تلاش‌های شهرداری در تجهیز محل اسکان معتادان، از عدم همکاری سایر دستگاه‌های متولی انتقاد کرد.
تذروی با تاکید بر اینکه حضور پرتعداد معتادان متجاهر در سطح شهر، چالش‌های اجتماعی متعددی را به دنبال دارد، خواستار ایجاد مکانی امن برای اسکان آنها شد.

وی از استانداری فارس، فرمانداری شیراز، بهزیستی و علوم پزشکی خواست تا با همکاری و تشکیل کارگروه، نسبت به ساماندهی این افراد اقدام کنند.
تذروی با اشاره به فرارسیدن نوروز و حضور گردشگران در شهر، تاکید کرد که حضور معتادان متجاهر در برخی محلات، به ویژه بافت تاریخی فرهنگی، تصویری ناشایست از شیراز ارائه خواهد داد.
در پایان، محمد تقی تذروی، عضو شورای شهر شیراز، بار دیگر خواستار ورود جدی استانداری فارس و فرمانداری شیراز به موضوع ساماندهی معتادان متجاهر شد.

 

کد خبر 249131

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید