یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ ۰۱:۳۹
زمان مطالعه: 3 دقیقه
 در یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، مصوبات مهمی در حوزه‌های مختلف شهری به تصویب رسید. از اختصاص بودجه برای کمک به مساجد و نامگذاری معابر به نام شهدا گرفته تا واگذاری زمین و ساختمان به نهادهای فرهنگی و مذهبی، این جلسه شاهد تصمیمات سرنوشت‌سازی برای شهروندان شیرازی بود.

به گزارش پیام خبر، در یکصد و هشتاد و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، مصوبات مهمی در حوزه‌های مختلف شهری به تصویب رسید. از اختصاص بودجه برای کمک به مساجد و نامگذاری معابر به نام شهدا گرفته تا واگذاری زمین و ساختمان به نهادهای فرهنگی و مذهبی، این جلسه شاهد تصمیمات سرنوشت‌سازی برای شهروندان شیرازی بود.
مساجد در اولویت:
اعضای شورای شهر با اختصاص 5 میلیارد ریال از بودجه سال 1403 به تعمیر و تجهیز مرکز رسیدگی به امور مساجد شهر شیراز موافقت کردند. این مصوبه نشان از توجه ویژه شورا به اماکن مذهبی و فرهنگی در سطح شهر دارد.
نامگذاری معابر به نام شهدا:
در راستای پاسداشت یاد و خاطره شهدا، کوچه‌هایی در بلوار ارم به نام شهدای اسماعیلی و شهید سید محمد حسن مهیمنیان نامگذاری شدند. همچنین کوچه 13 و انشعابات آن به نام شهید مسعود طاهری مزین شد.
واگذاری زمین و ساختمان به نهادهای فرهنگی و مذهبی:
شورا با واگذاری زمین و ساختمان به چند نهاد فرهنگی و مذهبی موافقت کرد. از جمله این مصوبات می‌توان به واگذاری قطعه زمینی به هیئت متمسکین به حضرت زهرا (س) جهت الحاق به حیاط مسجد و حسینیه فاطمه الزهرا (س) و واگذاری زیرزمین ساختمانی به انجمن معماران تجربی اشاره کرد.
ساماندهی املاک فاقد کد نوسازی:
به منظور ساماندهی املاک فاقد کد نوسازی، شهرداری مجاز شد در صورت معرفی این املاک، به معرفی‌کنندگان حق‌الزحمه پرداخت کند.
تکمیل و بهره‌برداری از سالن آمفی تئاتر مجمع محبین اهل بیت (ع):
شورا با اختصاص بودجه‌ای برای تکمیل و بهره‌برداری از سالن آمفی تئاتر مجمع محبین اهل بیت (ع) موافقت کرد. این اقدام در راستای توسعه فضاهای فرهنگی و هنری در سطح شهر صورت می‌گیرد.
انتخاب ناظر در صندوق ذخیره کارکنان شهرداری:
مسعود زارعی به عنوان ناظر در هیئت امنای صندوق ذخیره کارکنان شهرداری انتخاب شد.
پرداخت حق‌الجلسه به اعضای کمیسیون‌ها و کمیته‌های شورا:
به منظور قدردانی از عملکرد اعضا و دست‌اندرکاران کمیسیون‌ها و کمیته‌های شورا، به هر کدام از افراد (به جز اعضای شورای اسلامی شهر) مبلغ 90 میلیون ریال پرداخت شد.
این مصوبات نشان از عزم جدی شورای شهر شیراز برای توسعه و آبادانی شهر و خدمت‌رسانی به شهروندان دارد.

 

کد خبر 249133

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید