دوشنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۹ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۸ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
سه شنبه, ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ ۰۹:۴۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی از بهره‌برداری دو کیلومتر روشنایی طولی در آزادراه ساوه - تهران محدوده رودشور (انتهای حوزه استحفاظی استان مرکزی) خبر داد.

به گزارش پیام خبر از اراک، محمدهادی نوروزی از تکمیل یک طرح ایمن‌سازی فیزیکی نیمه‌تمام در آزادراه ساوه - تهران خبر داد و گفت: دو کیلومتر دیگر به شبکه سراسری روشنایی طولی در جاده‌های استان مرکزی افزوده شد.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی اظهارداشت: اجرای این طرح طی سالهای گذشته با نصب پایه‌های روشنایی، کابل کشی و نصب لامپ انجام شده بود اما بعلت نبودن شبکه برق در محدوده انتهای حوزه استحفاظی استان مرکزی، این طرح به مرحله بهره‌برداری نرسیده بود که با پیگیری‌های انجام گرفته از ادارات توزیع برق استان های تهران و مرکزی خوشبختانه این کار به ثمر نشست و دو کیلومتر روشنایی در محدوده انتهای حوزه استحفاظی استان (محدوده رودشور) به بهره‌برداری رسید.

نوروزی خاطرنشان کرد: برای تکمیل این پروژه، یک ترانس برق ۵۰ کیلووات در محدوده مجتمع ایران نصب شد تا برق مورد نیاز تامین و در نهایت خط پروژه مذکور روشن شود.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی ارزش ریالی این طرح را ۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: به بار نشستن این پروژه حاصل یک تلاش و وفاق جمعی و نمونه یک کار جهادی بوده که با هم افزایی این اداره کل، اداره نگهداری آزادراه ساوه - تهران، اداره توزیع نیروی برق شهر پرند و پیمانکاران بخش خصوصی تکمیل و مورد بهره‌برداری کاربران جاده‌ای قرار گرفت.

وی با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز ۱۴۰۴ ابراز امیدواری کرد با برنامه‌های در نظر گرفته شده و اجرای طرح‌های زود بازده تا پایان سال، بتوانیم اقدامات موثری در جهت کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات ناشی از آن را به انجام برسانیم.

 

کد خبر 249217

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید