دوشنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۲ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۱ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنجشنبه, ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ ۱۷:۱۹
زمان مطالعه: 4 دقیقه
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش ها همواره افزایش می یابند.

به گزارش پیام خبر، دکتر علی فتحی آشتیانی، گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش ها همواره افزایش می یابند.

دکتر علی فتحی آشتیانی در همایش «آغاز حرفه ای گری»، با موضوع «ضرورت توجه به سلامت روان» با حضور بیش از ۸۰۰ روانشناس و مشاور استان، در سالن همایش های دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز، اظهار کرد: بر اساس پژوهش های انجام شده کسانی که در دوران کودکی بتوانند از لذت های زودگذر و آنی بگذرند و کامیابی خود را به تاخیر بیندازند در آینده موفق تر خواهند بود این موضوع در یکی از داستان های قرآن نیز آمده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: چنان که در قرآن آمده است به تاخیر انداختن کامیابی می تواند به موفقیت ما کمک کند لذا روزه یکی از این مصادیق است که انسان با گذشت از لذت آنی و کامیابی در خوردن و آشامیدن به لذایذ معنوی می رسد.

فتحی آشتیانی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد سبک زندگی اسلامی، تصریح کرد: بر اساس بند ۳ سیاست های کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم خانواده، رفع عوامل تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش های اخلاقی و معنوی و ارتقای شاخص های سلامت روانی باید در دستور کار قرار گیرد.

وی اضافه کرد: بر اساس پژوهش ها، بیشترین مشکلات روانی در دوران بزرگسالی افراد، به سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی افراد مربوط می شود لذا نباید از اهمیت این دوره از زندگی غافل شد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور،خاطرنشان کرد: تشخیص بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر آنها، سوانح و حوادث و افزایش تعداد سالمندان و فوریت های پزشکی، سلامت روانی و اجتماعی، رویکرد اجتماعی به سلامت و ...، از جمله اولویت های دهگانه سلامت کشور است.

وی افزود: خودکشی، طلاق، خشونت فیزیکی، کلامی غیر کلامی، نزاع و درگیری فیزیکی، و ...، از جمله آسیب های شایع جامعه است.

فتحی اشتیانی، گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش ها همواره افزایش می یابند.

وی اضافه کرد: تقویت سرمایه های اجتماعی ، انسجام بین مردم، تزریق امید و امیدواری ، افزایش تاب آوری، خودکارآمدی و ...، را باید سرلوحه فعالیت های خود قرار دهیم.

دکتر صدرالله خسروی هم افزود: امیدواریم با همکاری و تعامل بخش های مرتبط، در راستای سلامت روان جامعه بتوانیم گام های موثری برداریم.

رئیس شورای نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس تصریح کرد: حرفه ای گری و ارتقای سلامت روان در جامعه به گونه ای که همه مردم بتوانند از خدمات روانشناختی استفاده کنند.

وی گفت: پیشگیری از آسیب های اجتماعی از اهداف اصلی شورای نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس است.

سید محمدحسن موسوی با اشاره به وضعیت کنونی آسیب های اجتماعی استان، اظهار کرد: آسیب های اجتماعی ممکن است دامن‌گیر هر عضوی از این جامعه بشود لذا همه دستگاه ها با تعامل و همکاری بیش از پیش باید در مسیر جلوگیری از آسیب های تلاش کنند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس افزود: رشد آسیب های اجتماعی در استان نگران کننده است لذاراه اندازی کلینیک های روانشناسی و مشاوره در شهرستان های استان امری ضروری است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: در شهرستانی دارای جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر، تنها چهار روانشناس داریم لذا با توجه به دغدغه های ناشی از آسیب های اجتماعی باید در این زمینه اقدامات موثری انجام دهیم.

دکتر نواله محمدی نیز اظهار کرد: تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و دارای قوانینی است که باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز، افزود: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، حمایت کننده همه افرادی است که از خدمات روانشناختی بهره مند می شوند. لذا این سازمان تلاش دارد حمایت های خودش را در همه سطوح افزایش دهد.

وی ادامه داد: تقویت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس از مهمترین سیاست هایی است که در دستور کار ما قرار دارد.

محمدی اضافه کرد: روانشناس باید خود مستقیما پژوهش انجام دهد تا بتواند ایده تولید کند و خدمات علمی تری را ارائه دهد.

 

کد خبر 249378

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید