یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ۱۸:۴۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مدیرکل امور مالیاتی فارس در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: مسائل و مشکلات مالیاتی حوزه درمان را در چارچوب قانون و با گفتگو و تعامل رفع و دغدغه کادر درمان را به حداقل ممکن خواهیم رساند.

به گزارش پیام خبر، حمیدرضا منتظری در دیدار با سید بصیر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) یک بیمار نباید دغدغه و نگرانی به جز درمان داشته باشد، اظهار داشت: اداره کل امور مالیاتی فارس نیز در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری با هدف حل مشکلات مالیاتی کادر درمان و کاهش دغدغه مردم گام برمی دارد.

مدیرکل امور مالیاتی فارس درخصوص سهم مالیات سلامت واریز شده به وزارت بهداشت و درمان از محل مالیات بر ارزش افزوده استان گفت: در یازده ماه نخست سال جاری، از محل مالیات و عوارض ارزش افزوده استان فارس، ۱۳ هزار و ۱۹۸ میلیارد ریال جهت بخش بهداشت و درمان به خزانه واریز شده که نسبت به سال قبل بیش از ۳۴ درصد رشد داشته است.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز از محل وصول مالیات ارزش افزوده در استان فارس، ۹۸۰۰ میلیارد ریال به وزارت بهداشت و درمان واریز شد تا صرف درمان و توسعه خدمات بهداشتی گردد.

وی به تلاش های صورت گرفته که منتج به تخصیص اعتبارات هزینه ای و اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای مناسبی برای استان شده ، اشاره کرد و افزود: پیشنهاد می گردد از ظرفیت مسئولیت اجتماعی جهت بهبود وضعیت زیرساختی حوزه درمان استفاده شود.

مدیرکل امور مالیاتی فارس خاطرنشان کرد: از 10 درصد مالیات بر ارزش افزوده دریافتی، 4 درصد آن بین شهرداری ها، دهیاری ها و عشایر استان تسهیم و واریز می شود و یک درصد سهم بخش سلامت و یک درصد صندوق بازنشستگی جهت همسان سازی حقوق بازنشستگان بهمراه ۴ درصد باقیمانده به خزانه واریز تا براساس قانون بودجه هزینه گردد.

وی افزود: در اجرای بند 1 ماده 38 و ماده 43 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب دوم خرداد 1400، یک ‌نهم مالیات ‌ها و عوارض وصولی به‌ عنوان مالیات سلامت به حساب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت هزینه کرد در استان واریز می شود تا برای پیشگیری و پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستاها و شهرهای دارای بیست هزار نفر جمعیت و پایین‌ تر و جامعه عشایری (در چهارچوب نظام ارجاع)، اختصاص ‌یابد و پس از تحقق هدف مذکور نسبت به تکمیل و تامین تجهیزات بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی با اولویت بیمارستان‌های مناطق توسعه ‌نیافته، ارتقای سطح بیمه بیماران صعب‌العلاج و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی خارج از روستاها و شهرهای بالای بیست هزار نفر جمعیت هزینه شود.

 

کد خبر 249507

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید