
سید بصیر هاشمی، در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان، با اشاره به ظرفیتهای بالای شیراز در حوزه گردشگری سلامت، اظهار داشت: شیراز بر اساس آمار، سالانه میزبان دوازده هزار نفر برای درمان است و با برنامهریزی مناسب، میتوان از این ظرفیت برای توسعه گردشگری سلامت بهره برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت اطلاعرسانی، بازاریابی و توسعه زیرساختها در این حوزه، افزود: ایجاد کنسولگری کشورهای هدف، راهاندازی کانتر در فرودگاه، ساماندهی تعرفهها و ایجاد پکیجهای رقابتی از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
هاشمی با اشاره به بینالمللی بودن گردشگری سلامت، تصریح کرد: بینالمللیسازی دانشگاه، توسعه روابط با کشورهای همسایه، ایجاد واحدهای دانشگاهی در کشورهای همسایه و جذب دانشجو از کشورهای همسایه از جمله برنامههای ما در این زمینه است. در حال حاضر، 350 دانشجو از تاجیکستان در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه گردشگری سلامت، گفت: شهرک سلامت، که سهامدار آن دانشگاه علوم پزشکی است، در حال تقویت است و بیمارستان 1008 تختخوابی محمد رسولالله که جایگزین بیمارستان نمازی خواهد شد و علاوه بر تامین نیازهای درمانی داخلی، به گردشگری بینالمللی و جذب دانشجویان خارجی نیز کمک خواهد کرد.
وی به پردیس علوم پزشکی نیز اشاره کرد و افزود: طرح جامع پردیس علوم پزشکی، که در مسیر دانشگاه صدرا واقع شده است، شامل 300 هکتار زمین و چندین دانشکده و بیمارستان نیمهساز است. همچنین بیمارستان تخصصی پیوند اعضای بوعلی سینا در منطقه ویژه اقتصادی شیراز یا شهر سلامت واقع شده است، با توجه به ظرفیتهای بالای خود، میتواند با اصفهان رقابت کند و به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود.
وی ادامه داد: مجموعه بیمارستان بوعلی سینا، با ظرفیتهای گسترده خود، میتواند به مرکز بزرگی برای گردشگری سلامت و جذب بیماران خارجی تبدیل شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایان سخنان خود، ابراز امیدواری کرد که با همکاری و برنامهریزی مناسب، بتوان در حوزه گردشگری سلامت و بینالمللیسازی دانشگاه، فعالیتهای مؤثری انجام داد.
- برچسب
- شیراز
- علوم پزشکی شیراز
- علوم پزشکی