
به گزارش پیام خبر از اراک، آیتالله دری نجفآبادی امروز ۲۱ اسفند در جلسه قرارگاه مردمی حضرت نبی اکرم(ص) گفت: باید جوانان را با شیوه های جذاب و نو به مساجد جذب کنیم و از توانمندیها و امکانات موجود در مساجد بهرهبرداری کنیم.
وی ضمن بیان ضرورت اطلاعرسانی و انعکاس اخبار و نقاط قوت و مثبت مساجد در فضای مجازی و رسانه تاکید کرد: باید خبرهای خوب و امید بخش و فعالیتهای اثربخش مساجد در اختیار عموم قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به کمبود و نیاز به ساخت مساجد جدید در برخی نقاط استان سخن گفت حدود ۲۴ نقطه در استان نیاز به ساخت مسجد داریم که لازم است نسبت به تامین این نیازها اقدامات لازم انجام شود.
آیتالله دری نجفآبادی خاطر نشان کرد:همه باید تلاش کنند و با همکاری و همفکری یکدیگر، زمینهساز ارتقاء فعالیتهای فرهنگی در مساجد را فراهم کنند.
فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی هم در این جلسه گفت: قرارگاه مردمی حضرت نبی اکرم(ص) زمینه ساز تحول در مساجد است و ضرورت هماهنگی بین مصوبات محلی و ملی در مدیریت مساجد استان احساس می شود.
سردار مرتضی عمو مهدی گفت: ارکان مساجد باید قابلیتهای ویژهای برای ارتباط با مردم و درک خصوصیات جامعهشناسی و روانشناسی داشته باشند.
سردار مرتضی عمو مهدی فرمانده سپاه حضرت روح الله در جلسه قرارگاه مردمی حضرت نبی اکرم(ص)، با تاکید بر اهمیت توجه به مختصات فرهنگی و اجتماعی شهر اراک و شهرستانهای اطراف، به ضرورت برنامهریزی بومی برای بهبود وضعیت مساجد اشاره کرد.
سردار عمو مهدی تصریح کرد: باید دقت و توجه، ارزیابی دقیقی از وضعیت مساجد استان داشته باشیم ، در بعضی محلهها دو تا سه مسجد وجود دارد در حالی که در مناطق جدیدی مانند شهرک شهید سلیمانی، نیاز به ساخت مساجد جدید احساس میشود لذا اجرای فونداسیون مسجد در این منطقه آغاز شده و این پروژه در دستور کار ما قرار دارد و انشاءالله به زودی عملیاتی خواهد شد.
وی به تشکیل یک تیم متخصص برای ارزیابی ظرفیتهای کمی و کیفی مساجد استان اشاره کرد و گفت: با همکاری متولیان امور مساجد این قرارگاه کار خود را دنبال می کند.
فرمانده سپاه حضرت روح الله در ادامه به چالشهای موجود در تامین نیروی انسانی اثر گذار برای مدیریت مساجد اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ارکان مساجد باید قابلیتهای ویژهای برای ارتباط با مردم و درک خصوصیات جامعهشناسی و روانشناسی داشته باشند.
سردار عمو مهدی بر ضرورت ایجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت مساجد تاکید کرد و گفت: این بانک اطلاعات میتواند به ما کمک کند تا برنامهریزیهای بهتری در راستای رفع نیازها و مشکلات مساجد استان داشته باشیم.
وی در پایان بر لزوم هماهنگی بین تصمیمات محلی و مصوبات ملی تاکید کرد و افزود: ما نباید برنامههایی را تدوین کنیم که با مباحث کشوری تناقض داشته باشد، هدف ما تقویت وضعیت فرهنگی و اجتماعی بخش های مختلف و رونق بخشی به فعالیتهای مساجد در استان مرکزی است.
- برچسب
- مسجد
- کانون مساجد
- سپاه روح الله