
به گزارش پیام خبر، سعید بیاری در احکام جداگانهای سرپرست معاونت امور تعاون و توسعه کارآفرینی و اشتغال، مسئول اشتغال اتباع خارجی این ادارهکل و همچنین سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان شیراز را منصوب کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس در حکمی محمد ژوبین را به عنوان سرپرست معاونت امور تعاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس منصوب کرد.
ریاست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانهای شیراز، مرودشت، زرقان و استهبان در کارنامه کاری ژوبین دیده میشود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در حکمی دیگر ابوالفضل اژدری را به سمت سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال این ادارهکل منصوب کرد.
معاونت اشتغال ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس و رییس اداره تشکیل تعاونیهای این ادارهکل ازجمله سوابق اجرایی اژدری است.
بیاری همچنین با صدور حکمی مهروش جلالی را به عنوان مسئول اشتغال اتباع خارجی ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس منصوب کرد.
معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال، رئیس دبیرخانه مشاغل خانگی و رئیس اداره خدمات اشتغال و هدایت نیروی کار ادارهکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در کارنامه جلالی به چشم میخورد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس همچنین محمد جابری را به عنوان سرپرست اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان شیراز منصوب کرد.
جابری پیشتر ریاست ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستانهای نی ریز و لامرد را تجربه کرده است.
- برچسب
- اداره کار
- اداره کار فارس
- شیراز