
به گزارش پیام خبر، حسینعلی امیری، امروز در جلسه شورای ترافیک استان فارس گفت: پویش «نه به تصادف» پویش موثری بوده است و در این ایامی که نیاز به شادی و نشاط داریم و مردم ایام نوروز را به خاطر تجدید قوا برای یکسال انتخاب می کنند که حوادث این ایام قابل پیش بینی است.
استاندار فارس با اشاره به اینکه کاهش 41 درصدی آمار تلفات جاده ای شمال استان فارس در نوروز نسبت به مدت مشابه شاهد هستیم، افزود: موج دوم سفر از فردا آغاز می شود و ترددها زیادتر باشد احتمال تصادفات هم بیشتر می شود با برنامه ریزی بیشتری این کاهش تصادفات شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه 60 درصد تصادفات در 30 کیلومتری شهرها شکل می گیرد که باید شرایط فراهم شود که عزیزانی که رانندگی می کنند با خستگی ادامه ندهند و پذیرایی شوند، تاکید کرد: تاکید بر پویش «نه به تصادفات» مورد تاکید است.
استاندار فارس با یادآوری این مطلب که تصادفات هزینه های زیادی را از لحاظ مالی و از لحاظ روحی و روانی به کشور وارد می کند، اظهار کرد: تصادف موجب ناراحتی خودشان و خانواده هایشان می شود.
وی گفت: در 13 روز گذشته 41 درصد کاهش فوتی، 29 درصد جرحی و 16 درصد خسارت شاهد بودیم.
استاندار فارس افزود: فرمانداران در میدان حضور داشته باشند و سرکشی به افراد داشته باشند و اگر نیاز به هماهنگی هست آن را انجام دهند، طرح تنظیم بازار با قیمت مناسب ارائه می شود و ما نسبت به این مردم تکلیف انسانی و اسلامی داریم و هر میزان که می توانیم در راستای کاهش گرفتاری مردم باید تلاش کنیم.
وی گفت: بسیاری از کارها را می توان با حضور، تلاش، برنامه ریزی، نظارت، هدایت کرد، در این ایام توجه به معیشت مردم و نظارت بر قیمت ها باید توسط فرمانداران در دستور کار باشد.
امیری گفت: شرایطی فراهم شود که آلام مردم کاهش پیدا کند و دعای خیر مردم در زندگی همه ما اثر وضعی می گذارد و نفرین مردم هم اثر وضعی خواهد گذاشت چرا که برخی ها هیچ کس را جز خدای متعال ندارند و باید ترسید از این اتفاق که ظلم به فردی شود که جز خدا کسی را ندارد.
- برچسب
- استانداری فارس
- شیراز
- شورای ترافیک