دوشنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۹ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۸ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. سیاسی
چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ۱۱:۳۹
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، با اشاره به راهبرد دشمن برای تضعیف باورهای دینی و ملی، اظهار داشت: نظام سلطه به این نتیجه رسیده که برای تسلط بر خاورمیانه، به جای تمرکز بر کشورهایی مانند عراق و افغانستان، باید کانون اصلی یعنی ایران را هدف قرار دهد.

به گزارش پیام خبر از اراک، حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی در آئین تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اراک، افزود: دشمن برای رسیدن به این هدف، ترویج فرهنگ غربی و سبک زندگی آمریکایی را در دستور کار قرار داده تا مردم را نسبت به دین، فرهنگ، سنت و تاریخ خود بی‌تفاوت کند.

وی با بیان اینکه دشمن به جای استفاده از روش‌های نظامی مستقیم، به ترویج فساد و بی‌بندوباری در جامعه روی آورده، تصریح کرد: امروز دشمن با ترویج فیلم‌های مهیج و برنامه‌های شهوت‌ران، به دنبال بی‌تفاوت کردن جوانان ما نسبت به ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح‌الله در بخش دیگری از سخنان خود، با انتقاد از کم‌توجهی به نقش مردان در حفظ ارزش‌های دینی و اخلاقی، گفت: امیرالمومنین (ع) در کوچه های کوفه فریاد می زد که من شنیدم شانه های زن های شما در کوچه ها در ازدحام به شانه های مردها خورده و فریاد می زدند خدا لعنت کند مردان بی غیرت را.

حجت الاسلام حسینی دیباجی، در ادامه سخنان خود، با اشاره به اهمیت آمادگی بسیجیان برای مقابله با شبهات دشمن، گفت: بسیجیان باید با هوشیاری کامل، شبهاتی که برای نظام جمهوری اسلامی ایجاد می‌کنند را به موقع پاسخ دهند و اجازه ندهند دشمن با ایجاد غبار فتنه، حق و باطل را در هم بیامیزد.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی با داشتن تنها یک صدم از جمعیت دنیا، از سه تا چهار برابر سهم جمعیت خود از منابع طبیعی و ذخایر خدادادی برخوردار است، تصریح کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و تکیه بر اقتصاد مقاومتی، مشکلات اقتصادی کشور را حل کنیم.

 

کد خبر 251501

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید