یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ ۱۳:۴۲
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: مراقبت از دانش آموزان در برابر رفتارهای پر خطر و آسیب های اجتماعی با مداخلات به موقع و موثر مبتنی بر مدل بومی و سبک زندگی ایرانی هدف کلی طرح «نماد» است.

به گزارش پیام خبر، دکتر فرشید قاسمی در جلسه بررسی اقدامات طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان(نماد) با حضور اعضای دستگاه های ائتلاف در این طرح در استان و جمعی از کارشناسان و مدیران ناحیه سه شیراز به عنوان منطقه هدف اجرای این طرح در استان باحضور دکتر احمد محمود زاده؛ معاون وزیر و رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی کشور در باشگاه فرهنگیان شیراز، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در آموزش و پرورش استان در اولویت قرار دارد طرح نماد و برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

وی افزود: مراقبت از دانش آموزان در برابر رفتارهای پر خطر آسیب های اجتماعی با مداخلات به موقع و موثر مبتنی بر مدل بومی و سبک زندگی ایرانی هدف کلی طرح «نماد» است.

قاسمی تصریح کرد: آموزش‌های رشد مدار، شناسایی و غربالگری، مداخله مختصر، مصاحبه تشخیصی، درمان و حمایت‌های اجتماعی و روانی، ۶ فرآیند راهبردی طرح «نماد» را تشکیل می‌دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس ادامه داد: برگزاری جلسات میز نماد، تدوین برنامه بومی عملیاتی ویژه نواحی و مناطق، ثبت گزارش رصد و پایش های انجام شده در سامانه طرح نماد، پیگیری وضعیت دانش آموزان دارای فوریت‌های روانی اجتماعی، ترسیم اطلس آسیب‌های اجتماعی، برگزاری دوره‌های ضمن خدمت ویژه کارشناسان و تبیین قوانین حمایت از اطفال و نوجوان، اجرای طرح قاضی در مدرسه و ...، از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای طرح نماد در استان فارس است.

وی خاطرنشان کرد: در سال جاری تاکنون بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ مدرسه استان در فرآیند رصد و پایش طرح نماد مشارکت داشتند.

 

کد خبر 251507

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید