شنبه, ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۷ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۶ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ ۱۰:۲۸
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس به آمارهای موفقیت‌آمیز در حوزه سند روستایی و عمران روستایی اشاره کرده و گفت: در بحث سند روستایی 100 درصد تحقق داشتیم و در حوزه عمران روستایی نیز 147 درصد تحقق را تجربه کردیم.

به گزارش پیام خبر، سید علیرضا حمیدی، در جمع خبرنگاران با اشاره به تاریخچه تاسیس این بنیاد، گفت: 9 روز پس از استقرار جمهوری اسلامی، ساختار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طراحی شد. 

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس، بر لزوم صداقت در ارزیابی وضعیت موجود تاکید کرده و بیان کرد که هر مجموعه‌ای می‌تواند در دل نامنظمی، منظم کار کند.

حمیدی افزود: تلاش ما در بنیاد مسکن این بوده که به صورت فنی و علمی کارهای حرفه‌ای انجام دهیم. روستا محور تولید و محور امنیت و جمعیت‌ آوری برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی در ادامه به آمار قابل توجهی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، 2 هزار و 318 روستا دارای طرح هادی هستند، در افق پنج ساله، یک هزار و 416 طرح بازنگری شده و 350 مورد دیگر نیز در دستور کار قرار دارد که پیشرفت 80 درصدی را نشان می‌دهد، هدف ما این است که تا پایان سال مالی 1404، تمامی روستاها در افق بازنگری قرار بگیرند.

حمیدی همچنین گفت: هر سال 50 درصد از روستاهای استان فارس که بالای 20 خانوار هستند، یک طرح بهسازی اجرا می‌شود و سالانه 10 هزار سند شهری و روستایی صادر می‌ شود.

وی به اعتبار مصوب در موضوعات قیر اشاره کرد و گفت: امسال اعتبار مصوب 860 میلیارد تومان بوده که 622 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

مدیر کل بنیاد مسکن فارس با بیان اینکه بنیاد مسکن از لحاظ تعداد پروژه‌ها بزرگترین دستگاه اجرایی محسوب می‌شود، افزود: در سال گذشته تخصیص اعتبار 40 درصد بود و امسال به 70 درصد افزایش یافته است. پیش‌بینی می‌کنیم که اتفاقات خوبی در این حوزه روی دهد.

حمیدی در ادامه به آمارهای موفقیت‌آمیز در حوزه سند روستایی و عمران روستایی اشاره کرده و گفت: در بحث سند روستایی 100 درصد تحقق داشتیم و در حوزه عمران روستایی نیز 147 درصد تحقق را تجربه کردیم.

وی همچنین به آمار مقاوم‌سازی خانه‌های فرسوده روستایی در استان فارس اشاره کرد و گفت: در نهضت ملی روستایی، در بحث مسکن روستایی و مقاوم‌سازی، رتبه اول کشور را داریم. در حال حاضر، 8 هزار واحد آماده افتتاح داریم و 20 هزار واحد نیز با بانک‌ها قرارداد منعقد کرده‌اند.

حمیدی خاطرنشان کرد: در سال گذشته سه میلیارد تومان برای 369 واحد روستایی تامین شده و برای هفت هزار و 882 واحد نیز کمک 59 میلیارد تومانی دریافت کرده‌ایم.

بر اساس این گزارش در ادامه، حجت‌الاسلام سید علی نجفی، ضمن تبریک ایام دهه حساب 100 امام راحل (ره) به اهمیت پیگیری مشکلات مردم توسط خبرنگاران اشاره کرد و آن را یکی از مسائل اساسی دانست. 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن فارس، همچنین یادآور شد که امام راحل (ره) دستور دادند که زمین رایگان در اختیار محرومان قرار گیرد.

 

کد خبر 251818

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید