یکشنبه, ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۸ شوّال ۱۴۴۶ قمری | ۲۷ آوریل ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ ۲۱:۴۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
جلسه تکریم و معارفه سرپرست معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز با حضور دکتر سید علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، رفیعی‌پور سرپرست معاونت سیاسی فرماندار شیراز و دکتر کرامت‌فر معاون سیاسی سابق فرماندار برگزار شد.

به گزارش پیام خبر، جلسه تکریم و معارفه سرپرست معاونت سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری شیراز با حضور دکتر سید علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، رفیعی‌پور سرپرست معاونت سیاسی فرماندار شیراز و دکتر کرامت‌فر معاون سیاسی سابق فرماندار برگزار شد.

فرماندار شیراز گفت: مراسم تکریم و معارفه می‌تواند برای همه ما عبرت آموز باشد. عبرت از این جهت که هر آغازی را انجامی است . اگر رفت و آمدها عبرت شود که با عنایت به اینکه است دستان خالی از دیار کوچ کنیم مطمئناً در زمان داشتن مسئولیت به نفع جامعه خود عمل خواهیم کرد. هیچ کدام از ما در مسئولیت خود ابدی نیستیم همه ما در نهایت فراموش می‌شویم و آنچه می‌ماند عمل ماست.

دکتر کراماتی اظهار کرد: آن چیزی که باعث انگیزه ما می‌شود ، عشق به ایران عشق به مذهبمان و عشق به نظام جمهوری اسلامی است. ما اگر این مملکت را دوست داریم باید صادقانه برای آن کار کنیم. اشکال ندارد از بیگانگان بیاموزیم به سرزمین انگلستان نگاهی بی افکنیم در قرون اولیه میلادی هیچ‌کس جرات نمی‌کرد به وادی انگلستان پا نهد . اما چه شد که این انگلستان که عاری از تمدن بود از قرن ۱۶ به بعد یکباره جهش پیدا می‌کند، چنانکه هر جایی از دنیا نگاه می‌کنیم ردی از انگلیسی‌ها می‌بینید. چه شد که در این سرزمین که خبری از علم نبود انقلاب صنعتی رخ داد، کشوری کوچک که تمام تنگه‌های حساس و استراتژیک دنیا را در اختیار خودش می‌گیرد همه این موفقیت‌ها به خاطر عشق به سرزمینشان بود.

وی در ادامه بیان کرد: امروزه در مسائل اجتماعی کشور ما اغلب افرادی که قلم زده‌اند غربی ها هستند. آثار و نوشته‌هایی که از آنها به جا مانده در حوزه مسائل سیاسی و اجتماعی کشور ما به مرجع تبدیل شده‌اند. بسیاری از این آثار توسط سفرا آنها در ایران نوشته شده‌ است‌. اما شما در مقابل چند سفیر ایرانی را می‌بینید که بعد از انقلاب در مورد حوزه خلیج فارس، آسیای مرکزی یا قفقاز و یا جای دیگری که مناطق مهم و تاثیرگذار برای ما هستند کتابی نوشته باشند.

نماینده عالی دولت در شهرستان شیراز افزود:مصیبت ما از جایی شروع شد که از مسائل اجتماعی خود غفلت کردیم. اما اروپایی‌ها از این مسائل غفلت نکردند. ما از حوزه‌های مطالعات اساسی خود فاصله گرفتیم و اکنون خلاءهایی در کشور ما به وجود آمده است.

دکتر کراماتی اظهار کرد: من از آقای رفیعی پور می‌خواهم کار خود را از بررسی و پیگیری مسائل اجتماعی شروع کنند. خیلی از ابر بحران‌ها در حوزه‌های امنیتی را می‌توانستیم با یک مواجهه اجتماعی از آنها جلوگیری کنیم. اما این کار را نکردیم تا تا بعدها شاهد اتفاقات بسیار خطر ناک در مقابل اروپایی‌ها اولین کاری که کردند به چنین مسائل اجتماعی در جوامع خود توجه کردند و نگذاشتند رنگ امنیتی به خود بگیرد.

فرماندار شیراز در پایان گفت: از همه مجاهدت‌ها و تلاش‌های دکتر کرامت‌فر تشکر می‌کنم و از جناب آقای رفیعی پور با تجارب ارزشمندی که دارند و معاونت سیاسی فرمانداری شیراز را پذیرفتند تشکر می‌کنم و آرزوی موفقیت برای هر دو عزیز دارم.

 

کد خبر 251988

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید