
به گزارش پیام خبر، علی شبانی گفت: برای تامین سلامت آب شرب و ارتقای شاخصهای بهداشتی آب و پساب فاضلاب در شهرستان های استان، در سال ۱۴۰۳ بیش از یک میلیون و ۹۵۰ هزار آزمون میکروبی، کلرسنجی، فیزیکوشیمیایی، بیولوژی، کلستریدیم پرفرژنس، سموم و آفت کش، محصولات جانبی گندزدا و ریز آلاینده معدنی در مناطق شهری و روستایی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آبفا فارس اظهار کرد: در بخش های شهری و روستایی بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار آزمایش کلرسنجی آب، بیش از ۴۳ هزار آزمایش میکروبی، بیش از سه هزار آزمون فیزیکوشیمیایی، بالغ بر ۲۰۰ آزمون بیولوژی، ۲۱۳ آزمون ریز آلاینده معدنی آب و ۴۵۷ آزمون سموم و آفت کش و محصولات جانبی گندزدا انجام شد که این آمار نشان از تلاش مستمر برای تضمین سلامت آب مصرفی مشترکین دارد.
به گفته وی، در بخش فاضلاب نیز با توجه به اهمیت کیفیت پساب و تاثیر آن بر محیط زیست، ۲ هزار و ۹۲۹ آزمایش کلرسنجی، ۱۲۰ آزمون میکروبی و ۳۶۵ آزمون فیزیکوشیمیایی در طول سال ۱۴۰۳ انجام گرفته است.
- برچسب
- شیراز
- آبفا فارس
- آبفا استان فارس