
به گزارش پیام خبر، مدیرکل امور مالیاتی فارس از شناسایی فرار مالیاتی یک شخص حقوقی در زمینه فروش انواع فرآورده های گوشتی در استان فارس خبر داد و گفت: با بازرسی از محل فعالیت مؤدی و بررسی اسناد و مدارک ، در مجموع مبلغ ۷۸۰۰ میلیارد ریال فروش انواع فرآورده های گوشتی در سال های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ شناسایی شد.
حمیدرضا منتظری در خصوص فرار مالیاتی مذکور گفت: پس از اجرای عملیات بازرسی مالیاتی موضوع ماده (181) قانون مالیاتهای مستقیم از محل فعالیت مودی که در زمینه فروش انواع فرآورده های گوشتی فعالیت دارد و حسب بررسی مستندات بدست آمده از عملیات بازرسی شامل دفتر اداری و انبار و بررسی اسناد و مدارک و تلخیص این اطلاعات، بالغ بر ۷۸۰۰ میلیارد ریال کتمان درآمد فروش در سالهای ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ شناسایی شد.
منتظری افزود: طبق بررسی سامانه های مالیاتی، فروش ابرازی مؤدی بابت سال های فوق الذکر حدود ۳۰۰ میلیارد ریال یعنی کمتر از ۴ درصد فروش واقعی ایشان بوده است .
مدیرکل امور مالیاتی فارس در خصوص میزان مالیات و جرایم متعلقه این واحد افزود: مستندات و ترازهای مالی مؤدی در دست رسیدگی است که پیش بینی می گردد مالیات قابل مطالبه آن از محل مالیات عملکرد، ارزش افزوده و جریمه کتمان بالغ بر ۹۷۰ میلیارد ریال شود.
منتظری خاطرنشان کرد: اقدامات لازم در راستای وصول مالیات متعلقه با رعایت موازین قانونی، از طریق اداره کل امور مالیاتی استان فارس در حال انجام و پیگیری است.
خاطرنشان می شود مردم می توانند گزارش تخلفات مالیاتی را از طریق مرکز ارتباط مردمی این اداره کل با شماره تماس ۱۵۲۶ اعلام و یا تخلف مذکور را از طریق سامانه سوت زنی در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی www.intamedia.ir ثبت کنند.