
به گزارش پیام خبر، جلسه سرپرست شرکت عمران شهر جدید صدرا، جعفر زاهدی دره شوری، با مدیرعامل شرکت آبفا شیراز، بهمن بهروزی، با حضور مدیران و معاونین دو طرف در دفتر مدیرعامل آبفا برگزار شد. در این جلسه برنامه ریزی های مشترک برای توسعه زیرساخت های آب و فاضلاب شهر صدرا مورد بررسی قرار گرفت.
بهمن بهروزی در این نشست از برنامه ریزی این شرکت برای تامین آب افق جمعیتی ۵۲۰ هزار نفری شهر صدرا خبر داد و گفت: این برنامه شامل ایجاد مخازن جدید، انتقال آب از سدهای تنگ سرخ و بشار و تکمیل پروژه های تصفیه خانه است.
مدیرعامل آبفا شیراز اعلام کرد: تصفیه خانه شرق صدرا در مراحل پایانی ساخت قرار دارد و در ماه های آینده به بهره برداری کامل می رسد. همچنین برنامه ریزی برای احداث تصفیه خانه غرب صدرا با مشارکت شرکت عمران صدرا در حال انجام است.
بهروزی با اشاره به وجود ۱۰۷ هزار انشعاب آب در شهر صدرا، از اجرای ۱۵۰ کیلومتر خطوط و شبکه جمع آوری فاضلاب جدید در این شهر خبر داد.
از سوی دیگر، زاهدی دره شوری با اشاره به رشد سریع جمعیت و ساخت وسازهای گسترده در صدرا، خواستار تسریع در تامین آب پروژه های مسکن ملی شد و گفت: صدرا یکی از پررشدترین شهرهای کشور است و خدمات رسانی باید همگام با این رشد باشد.
وی همچنین از تکمیل تعدادی از پروژه های نهضت ملی مسکن در صدرا خبر داد و تاکید کرد تامین آب این پروژه هایی که در سال ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسند، باید به موقع انجام شود.
در این جلسه همچنین موضوعات دیگری از جمله مشارکت در احداث تصفیه خانه غرب، ساخت مخازن آب و تامین زمین برای احداث اداره آب و فاضلاب صدرا مورد بحث قرار گرفت.
این نشست با توافق بر همکاری های بیشتر بین دو شرکت برای توسعه زیرساخت های آبرسانی و فاضلاب شهر صدرا به پایان رسید.