چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۵ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۱۴ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنجشنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۰۰:۳۸
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: سالانه به طور متوسط 27 هزارتن بادام در این استان تولید می شود که با هدف تنک کردن میوه بین 5 تا 10 درصد محصول بادام به صورت چغاله برداشت و روانه بازار مصرف می شود.

به گزارش پیام خبر، ابوالفضل زمانی فرد گفت: سالانه به طور متوسط 27 هزارتن بادام در این استان تولید می شود که با هدف تنک کردن میوه بین 5 تا 10 درصد محصول بادام به صورت چغاله برداشت و روانه بازار مصرف می شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس، با اشاره به اینکه برداشت چغاله بادام که از اوایل اسفندماه در مناطق نیمه گرمسیر استان فارس آغاز شده است تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری در مناطق سردسیر استان ادامه دارد.

زمانی فرد با بیان اینکه استان فارس با دارا بودن 32 هزار و 410 هکتار باغ بادام، رتبه نخست سطح زیر کشت این محصول را دارد، تصریح کرد: از این سطح 25 هزار و 800 هکتار دیم و مابقی باغ آبی است.

وی ابراز کرد: چغاله بادام به عنوان نوبرانه فصل بهار علاوه بر مصرف در شهرستان های استان فارس، به استان های همجوار و به ویژه استان تهران صادر می شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت بادام استان فارس، در شهرستان های اقلید، داراب و نی ریز قرار دارد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی فارس بیان کرد: سرمای بهاره در مرحله گلدهی و میوه نارس، محصول باغ های بادام را به مخاطره می اندازد که در سال های اخیر توسعه باغ های بادام با استفاده از ارقام دیرگل و تغییر ارقام زودگل محلی با انجام عملیات پیوند از ارقام دیرگل، در دستورکار این سازمان جهاد قرار گرفته است.

 

کد خبر 252478

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید