چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۵ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۱۴ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۲۱:۳۵
زمان مطالعه: 3 دقیقه
استاندار فارس بر توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی به عنوان محورهای توسعه فارس تاکید کرد.

در نخستین روز نمایشگاه‌ 2025 تهران که با حضور نمایندگان استان‌های مختلف کشور و بیش از 110 کشور خارجی در تهران برگزار شده است، حسینعلی امیری با حضور در غرفه فارس، از نزدیک برپایی غرفه‌ها و ارائه توانمندی‌های استان فارس را بررسی و نظارت کرد.

حسینعلی امیری گفت: بخش‌هایی از توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت و خدمات در 18 غرفه به نمایش گذاشته شده است.

استاندار فارس با اشاره به کتابچه راهنمای فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان فارس، از ارائه 120 فرصت سرمایه‌گذاری در فارس خبر داد که در قالب کتابچه‌ای به زبان فارسی و انگلیسی منتشر شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان این که محورهای توسعه فارس گردشگری فرهنگی، تاریخی، طبیعی، توریسم درمانی، حل ناترازی انرژی با بهره‌گیری از نیروگاه‌های خورشیدی، کاهش فقر و حمایت از زنان سرپرست خانوار و جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی تعریف شده است، ابراز امیدواری کرد: نمایشگاه 2025 تهران فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذار به سوی فارس و تقویت محورهای توسعه استان باشد.

امیری ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان برای هریک از محورهای توسعه سند‌هایی را تدوین کرده‌اند که می‌تواند فعالیت‌های اجرایی را در هر یک از بخش‌ها سرعت بخشد.

وی خاطر نشان کرد: در یک ماه گذشته ملاقات‌هایی با سفرای کشورهای منطقه قفقاز در زمینه سرمایه‌گذاری و تبادل گردشگری و سایر توانمندی‌های فارس و اشتراکات آن با کشورهای منطقه داشته‌ایم.

امیری گفت: هیئت‌هایی از سوی دو طرف برای بررسی زمینه‌های همکاری تعیین شده است و اکنون گفت‌وگوها از مرحله تفاهم عبور کرده است و در مرحله توافق است.

استاندار فارس با اشاره به همکاری خوبی که میان مدیران استانی، نمایندگان مردم فارس در مجلس شورای اسلامی و به ویژه رهنمون‌های و حمایت‌های عالمانه نماینده محترم ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز و دستگاه‌ قضایی با مجموعه مدیرت ارشد استان وجود دارد، ابراز امیدواری کرد مسیر توسعه و پیشرفت استان فارس بیش از پیش هموار شود.

وی، همچنین از زارع، نماینده مردم شریف بوانات در مجلس شورای اسلامی، به جهت حضور در غرفه‌های نمایشگاه و دیدار با صنعتگران و سرمایه‌گذاران تقدیر کرد و آن را عامل ایجاد انگیزه در میان آنان دانست.

فارس نمونه‌ای از توانمندی‌های ملی در مقیاسی کوچک‌تر

در بازدید از غرفه‌ توانمندی‌های استان فارس بود، غلامرضا نوری قزلجه با اشاره به ظرفیت‌های استان فارس در حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و انرژی، فارس را نمونه‌ای از جمهوری اسلامی ایران در مقیاس کوچک‌ عنوان کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به توانایی مدیریت ارشد استان فارس و هماهنگی و همکاری دستگاه‌‌های اجرایی، قضایی و نماینده ولی فقیه با مدیریت ارشد استان فارس، این هم‌افزایی را مقدمه و محوری برای توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر استان پهناور فارس دانست.

 

کد خبر 252830

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید