شنبه, ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۲۴ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۰:۴۱
زمان مطالعه: 2 دقیقه
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از آمادگی کامل نیروهای عملیاتی برای تامین برق پایدار در زمان برگزاری آزمون کنکور سراسری خبر داد.

به گزارش پیام خبر، محمدرضا سلاحی با آرزوی موفقیت برای تمامی آینده سازان میهن اسلامی گفت: گروه های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق شیراز در طول روزهای برگزاری آزمون کنکور در آماده باش کامل هستند تا در صورت بروز حادثه، در کمترین زمان ممکن شبکه را اصلاح و برق مراکز آزمون را برقرار کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز افزود: تعداد 15 دستگاه بالابر خط گرم و 16 گروه عملیاتی در کلانشهر شیراز آماده خدمترسانی هستند و 12 گروه در شهرستان ها در آماده باش کامل بسر می برند.

سلاحی از اتخاذ تمیهدات ویژه به منظور تامین انرژی پایدار برای روزهای کنکور خبر داد و افزود: سرویس پستهای تغذیه ساختمانهای برگزاری کنکور و اعلام نواقص و وضعیت آماده بکاری دیزل ها این اماکن از قبل صورت گرفته است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از مشترکان درخواست کرد با اعمال شیوه های مدیریت مصرف زمینه پایداری شبکه را فراهم آورند و همکاری مشترکان برای تامین شبکه برق پایدار ضروری دانست.

وی خاطرنشان کرد: گروه های عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق شیراز در مناطق تحت پوشش اقدامات پیشگرانه جهت تامین برق پایدار برای آزمون سراسری کنکور را انجام داده اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز از دستگاه های خدمات رسان تقاضا کرد تا عملیات های حفاری را به فرصت دیگری موکول کنند تا با اتفاق غیرمترقبه ای در زمان برگزاری کنکور سراسری روبرو نشویم.

 

کد خبر 253005

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید