
به گزارش پیام خبر، حجت رئیسی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شیراز (فاوا)، در سومین رویداد ملی ملاصدرا که به همت پردیس فناوری ریاستجمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، حضور یافت.
این رویداد ملی که با هدف رفع چالشهای فناورانه و استفاده از فناوریهای نوین در حوزههایی همچون هوش مصنوعی، واقعیت مجازی، اینترنت اشیا، واقعیت افزوده و رباتیک برگزار شد، فرصتی ارزشمند برای شناسایی راهکارهای نوآورانه در حل مسائل شهری و ملی فراهم کرد.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شیراز ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد، اظهار کرد: شهرداری شیراز در حوزههای مختلفی نظیر محیط زیست، ترافیک، سلامت و مدیریت پسماند، با بهرهگیری از فناوریهای نوین، اقدامات مؤثری در خدمترسانی به شهروندان انجام داده است.
رئیسی تصریح کرد: با این حال، یکی از نیازهای ضروری و اولویتدار شهرهای امروزی، ارتقای فرآیند پرداختهای خرد شهری است که شهروندان برای استفاده از خدماتی همچون حملونقل عمومی، مراکز آموزشی و تفریحی، و مکانهای گردشگری انجام میدهند. این پرداختها ضروری است که با استفاده از راهکارهای فناورانه و زیرساختهای نوین مدیریت شوند.
وی همچنین با اشاره به سابقه فعالیتهای فناورانه شهرداری شیراز گفت: در سنوات گذشته، پروژه کارت بلیت شهروندی به عنوان یکی از اقدامات زیرساختی در این بخش اجرایی شده است، اما با توجه به پیشرفتهای فناوری و نیازهای رو به رشد شهروندان، بهروزرسانی و ارتقای این زیرساخت ضروری است. به همین منظور، شهرداری شیراز در تلاش است از آخرین فناوریهای روز دنیا برای ارائه خدمات مناسبتر در این حوزه استفاده کند.
- برچسب
- شهرداری شیراز
- سازمان فاوا
- شیراز