شنبه, ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۲۴ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
شنبه, ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۲۲:۴۲
زمان مطالعه: 3 دقیقه
استاندار فارس در نخستین جلسه شورای اداری استان، پنج محور اصلی برنامه‌های توسعه فارس در سال جاری را معرفی کرد و بر ضرورت همکاری مدیران، بخش خصوصی و روابط خارجی برای تحقق این اهداف تاکید کرد.

به گزارش پیام خبر، حسین علی امیری، در نخستین جلسه شورای اداری استان، پنج محور اصلی برنامه‌های توسعه فارس در سال جاری را معرفی کرد و بر ضرورت همکاری مدیران، بخش خصوصی و روابط خارجی برای تحقق این اهداف تاکید کرد.

استاندار فارس در نخستین جلسه شورای اداری استان، پنج محور اصلی برنامه‌های توسعه استان فارس در سال جاری را معرفی کرد، این محورها شامل گسترش گردشگری فرهنگی و مذهبی، جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنترل فقر، توجه به زنان سرپرست خانوار و رفع ناترازی‌های انرژی از طریق توسعه انرژی‌های خورشیدی و احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر است.

حسینعلی امیری با تاکید بر محدودیت اعتبارات دولتی و تاثیر تحریم‌های ظالمانه بر توسعه استان، بیان کرد: توسعه استان نیازمند ابتکار عمل مدیران در همراه کردن بخش خصوصی و فعال کردن روابط خارجی است.

وی همچنین اشاره کرد که تا پایان سال گذشته در حال تثبیت مدیریت‌ها در استان بودند و از ابتدای سال جاری، موتور توسعه در استان به حرکت درآمده است.

استاندار فارس اعلام کرد: "افرادی برای سرمایه‌گذاری داخلی در استان ابراز آمادگی کرده‌اند و در بخش سرمایه‌گذاری خارجی که برای استان بسیار اهمیت دارد، از ابتدای سال جاری با سفرای کشورهای تاجیکستان، ازبکستان، بلاروس، چین و ارمنستان و همچنین هیئت‌های تجاری و وزرای برخی کشورها دیدارهایی داشته‌ایم.

امیری تصریح کرد: نتایج این دیدارها می‌تواند زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاری‌های مشترک باشد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با ابراز امیدواری از اینکه این اقدامات در سه‌ماهه اول سال به نتایج ملموس در جذب سرمایه‌گذاری خارجی منجر شود، افزود: با برگزاری همایش دو روزه دیپلماسی اقتصادی استان‌ها که در یکم و دوم خرداد ماه برگزار خواهد شد، فعالیت‌های استان در سه ماه اول سال برای بستر‌سازی‌های خارجی به بلوغ خواهد رسید.

وی همچنین به مشارکت فعال استان در نمایشگاه اکسپو اشاره کرد و از انتخاب دو غرفه استان به‌عنوان غرفه‌های برتر خبر داد.

امیری در بخشی از سخنان خود با اشاره به نارضایتی برخی شهروندان در سفرهای شهرستانی از قطعی برق، تاکید کرد که ناترازی انرژی یک موضوع ملی است و از فرمانداران خواست تا با اطلاع‌رسانی دقیق، مردم را نسبت به واقعیت‌های موجود توجیه کنند.

در پایان، وی با اشاره به گلایه‌های برخی کارآفرینان از روندهای اداری پیچیده، اعلام کرد که این‌گونه رفتارها پذیرفته نیست و مدیران باید نگاه حمایتی و جهادی نسبت به سرمایه‌گذاران داشته باشند. وی خواستار جدی گرفتن استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق ادارات و از انجام بازرسی‌ها در ادارات استان خبر داد.

 

کد خبر 253159

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید