چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۲ ذو القعدة ۱۴۴۶ قمری | ۲۱ مه ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۳:۲۶
زمان مطالعه: 3 دقیقه
مدیرکل اوقاف وامور خیریه خراسان رضوی با تاکید بر فراهم آوری زمینه آرامش و آسایش زائران در امام زاده ها و بقاع متبرکه، گفت: نظافت و آراستگی بقاع متبرکه و ... تکریم امام زاده و احترام به زائر است.

به گزارش پیام خبر، حجت الاسلام محمد احمدزاده در همایش استانی بزرگداشت امام زادگان ستارگان کرامت که در شهرستان سبزوار بقعه متبرکه ابورفاعه برگزار شد، بیان کرد: ‌در روز بزرگداشت امام زادگان فزصت را عنیمت می شمارم و ار همه خادمین عزیز تشکر می کنم.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه خراسان رضوی گفت: امام راحل فرمودند: مردم در کنار بقاع متبزکه آرامش پیدا می کنند و این آرامش هم می تواند رفاهی و هم معنوی باشد، از نظافت فرش و رواق ها تا ظاهرد خادم.

وی با تاکید بر فراهم آوری زمینه آرامش و آسایش زائران در امام زاده ها و بقاع متبرکه، گفت: نظافت و آراستگی بقاع متبرکه و موارد سمعی و بصری مناسب و ... تکریم امام زاده و احترام به زائر است و اگر توفیق خدمت گذاری به زائر در بقاع پیدا کردیم باید آداب آن را بدانیم و عمل کنیم.

حجت الاسلام احمدزاده بیان کرد: روسای ادارات در هیئت امنای بقاع از جوانان به ویژه افرادی که در حوزه معماری تخصص دارند، استفاده کنند.

۹۰۰۰ خادم در بقاع متبرکه خدمت می کنند

در ادامه حجت الاسلام جمال ایزدی معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، ضمن تبریک روز معلم، دهه کرامت و روز بزرگداشت امام زادگان و بقاع متبرکه، با اشاره به حدیثی از پیامبر (ص) سخن خود را آغاز کرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: کسی که من را و یا یکی از ذریه من را زیارت کند، فردای قیامت من به زیارت او می روم و او را از گرفتاری های روز قیامت نجات می دهم.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: برای روز قیامت صفات زیادی بیان شده و بیانگر روز سخت و هولناک است و در این روز همه به فکر خود هستند و خوشا به سعادت کسانی که به زیارت امام زاده ها می روند و کسانی که به زائرین این امام زاده ها خدمت می کنند و روایات داریم، کسانی که خادم زائران هستند اجرو ثواب آنها کمتر از زائر نیست.

وی با اشاره به وجود ۳۰۵ بقعه متبرکه در استان، گفت: برخی از بقاع متبرکه علاوه بر شخصیت فرهنگی، جهادی و علمی، شهپخصیت بین المللی هستند، مانند اباصلت هروی و امام زاده محروق و ...

حجت الاسلام ایزدی بیان کرد: حدود ۹۰۰۰ نفر خادم در بقاع متبرکه در استان خراسان رضوی به زائرین خدمت می کنند که از این تعداد حدود ۷۰۰۰ خادم افتخاری، ۲۳۰ نفر خادم رسمی و حقوق بگیر و ۲۰۰ نفر مبلع برادر و ۵۵ مبلع خواهر هستند.

وی با اشاره به برگزاری همایش استانی که به نمایندگی از ۹۰۰۰ حدود ۵۰ نفر تجلیل می شوند، در ادامه به توصیف شخصیت ابرفاعه پرداخت و گفت: ابورفاعه صحابه پیامبر اکرم فردی عابد و به پیرحاجات معروف است.

در ادامه حجت الاسلام هادی حسین آبادی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سبزوار، ضمن خیرمقدم به حضار بیان کرد: برگزاری همایش استانی بزرگداشت امام زادگان مصادف با سالروز گرامیداشت بقاع متبرکه برای سبزاوار توفیق است.

در پایان از 48 نفر از خادمان و هیئت امنا و فعالین حوزه بقاع متبرکه تجلیل صورت گرفت.

 

کد خبر 253203

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید