یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. فرهنگ و ادب
دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۰:۱۳
زمان مطالعه: 3 دقیقه
در ادامه برنامه‌های فرهنگی هفته گرامی‌داشت شیراز، شب شعر با حضور جمعی از شاعران، هنرمندان، مسئولان فرهنگی و شهروندان فرهنگ‌دوست، شامگاه شنبه در باغ ارم شیراز برگزار شد.

به گزارش پیام خبر، در ادامه برنامه‌های فرهنگی هفته گرامی‌داشت شیراز، شب شعر با حضور جمعی از شاعران، هنرمندان، مسئولان فرهنگی و شهروندان فرهنگ‌دوست، شامگاه شنبه در باغ ارم شیراز برگزار شد.

محمدحسن اسدی، ضمن خیرمقدم به حاضران گفت: برگزاری این شب شعر در فضایی صمیمی و خاطره‌انگیز، فرصتی برای ارج نهادن به جایگاه شعر، ادب و هویت تاریخی شیراز است، از تمامی عزیزانی که در برگزاری این مراسم نقش داشتند، از جمله مهندس چوبینی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری، همکاران دانشگاه شیراز و همچنین دکتر پارسایی، معاون استاندار، قدردانی می‌کنم.

شهردار شیراز افزود: در دیدارهایی که با مسئولان فرهنگی کشورهای دیگر از جمله پاکستان و تاجیکستان داشته‌ایم، بارها به جایگاه خاص شیراز در فرهنگ منطقه اشاره شد، شاعری پاکستانی گفته بود نام فرزندانش را شیراز گذاشته و در خیابان‌های دوشنبه، پایتخت تاجیکستان، نام‌هایی چون سعدی و حافظ به چشم می‌خورد که نشانگر تاثیر عمیق فرهنگ شیراز است.

شهردار شیراز با تاکید بر نقش شعر در هویت فرهنگی ایران گفت: شعر اصیل‌ترین هنر ایرانی است، از 2 سال گذشته، برنامه‌های شعرخوانی را از محلات کوچک آغاز کردیم و تاکنون میزبان چهره‌هایی چون دکتر اسماعیل آذر در شیراز بوده‌ایم، ما قدردان شعر، ادب، هنرمندان و میراث فرهنگی شیراز هستیم.

وی ادامه داد: در هفته گذشته، میزبان هیئت‌هایی از پانزده کشور جهان بودیم و ابراز تحسین آن‌ها نسبت به شیراز و جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی آن، برای ما بسیار الهام‌بخش بود، عباراتی که درباره شیراز به کار می‌بردند، مرا شگفت‌زده کرد. این مسئولیت ما را در حفظ و توسعه فرهنگی این شهر افزایش می‌دهد.

اسدی همچنین از رونمایی «دانشنامه شیراز» و «سمفونی شیراز» در سال جاری خبر داد و گفت: در آینده نزدیک موزه بلدیه افتتاح خواهد شد و در حال پیگیری مذاکراتی برای احداث بزرگ‌ترین پارک شهری کشور در شیراز هستیم که در مقیاس بین‌المللی تعریف شده و می‌تواند تحولی چشمگیر در فضای شهری ایجاد کند.

وی در پایان گفت: شاعران چشم و چراغ فرهنگ ما هستند و ما وظیفه داریم که قدر آنان را بدانیم. همان‌گونه که بزرگان ادب چون فردوسی، حافظ، سعدی، مولانا و شهریار از ایران برخاسته‌اند، باید بستری فراهم کنیم تا شعر فارسی به جایگاه جهانی خود بازگردد.

 

کد خبر 253782

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید