دوشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۹ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ ۱۲:۳۰
زمان مطالعه: 3 دقیقه
آیین غبارروبی حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین‌حسین (ع) با حضور تولیت آستان مقدس، استاندار فارس، فرماندار شیراز و جمعی از مسئولان ارشد استان برگزار شد.

به گزارش پیام خبر، آیین غبارروبی حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین‌حسین (ع) با حضور تولیت آستان مقدس، استاندار فارس، فرماندار شیراز و جمعی از مسئولان ارشد استان برگزار شد، در این مراسم، بر ضرورت ساماندهی محیط پیرامونی حرم و تامین امنیت پایدار برای زائران تاکید ویژه‌ای صورت گرفت.

حجت الاسلام سید محی الدین طاهری با اشاره به ضرورت رعایت شان زائر و امنیت محیط اطراف حرم گفت: به تعبیر مقام معظم رهبری این حرم ها «نگین فارس» هستند و در نتیجه باید نسبت به مشکلات و محیط اطراف حرم توجه فوری شود.

تولیت آستان مقدس حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین (عل) با تاکید بر فرموده ی امام خمینی مبنی بر اینکه «زائر باید در نهایت آرامش و امنیت به زیارت بپردازد»، ضمن تقدیر از اقدامات انجام‌شده برای مدیریت وضعیت اتباع خارجی در محدوده حرم در زمان مسئولان قبل اظهار داشت:
گام هایی موثری که در گذشته برای ارتقای فضای فرهنگی و اجتماعی پیرامون حرم برداشته شده و برخی اتباع که چالش هایی را در محیط ۵۷ هکتاری بوجود آورده بودند ساماندهی شدند و این رویه مثبت ان شالله باید در زمان مدیران فعلی نیز استمرار یابد تا شاهد دستیابی حقیقی به معنای نگین بودن حرم های مطهر در سومین حرم اهل بیت (ع) باشیم.

حجت الاسلام طاهری ضمن تشکر از حضور استاندار فارس و مسئولین ارشد در این بقعه شریف بیان داشت: در آستانه شهادت امام جواد (ع) هستیم که نسبتی عمیق با این امامزاده جلیل القدر دارد و بنا به روایات وارده ایشان را بهترین عموی خود دانسته اند که نشان از شان والای ایشان است و این نعمت بی مثال اکنون میهمان شهر شیراز است و شایسته است که بیشترین احترام و توجه در حق مبارکشان صورت پذیرد.

دکتر حسینعلی امیری هم با پرداختن به ضرورت توجه به حرم های مطهر و اهمیت جایگاه آنها در هویت شیعی ایران بیان داشت: سند راهبردی ۲۰ ساله شهر شیراز با تاکید بر الزامات سومین حرم از سوی شهرداری تدوین شده است که اقدام قابل تقدیری است و اگر به درستی و با هم افزایی همه دستگاه های ذیربط اجرایی شود، مطالبه ی مقام معظم رهبری در خصوص نگین های شهر شیراز در دسترس خواهد بود.

استاندار فارس ادامه داد: این سند با محوریت حفظ قداست و شان معنوی حرم‌ها، و با رویکرد کاهش نیاز به اقدامات انتظامی و جایگزینی آن با تدبیرهای فرهنگی و زیرساختی طراحی شده است و مطلب مورد نظر تولیت حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین (ع) در همین سند مورد توجه قرار گرفته است.

امیری در پایان این آیین، بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی میان نهادهای اجرایی، فرهنگی و امنیتی برای ارتقای زیرساخت‌ها، زیباسازی محیط پیرامونی حرم و ایجاد امنیت پایدار برای زائران تاکید کرد.

 

کد خبر 254689

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید