دوشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۹ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۱۶ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
دوشنبه, ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ ۱۹:۰۷
زمان مطالعه: 3 دقیقه
رئیس سازمان خدمات شهری شهرداری شیراز با اشاره به شناسایی بیش از ۴۰ مورد از عوامل مشکوک در ارتباط با باغات چمران، از اقدامات امنیتی، قضایی و عمرانی برای پیشگیری از تکرار حوادث مشابه خبر داد و گفت: تصفیه‌خانه آب لوکال غرب شیراز برای تامین آب باغات تا پایان تیرماه وارد مدار خواهد شد.

به گزارش پیام خبر، روح‌الله خوشبخت،با اشاره به شناسایی بیش از ۴۰ مورد از عوامل مشکوک در ارتباط با باغات چمران، از اقدامات امنیتی، قضایی و عمرانی برای پیشگیری از تکرار حوادث مشابه خبر داد و گفت: تصفیه‌خانه آب لوکال غرب شیراز برای تامین آب باغات تا پایان تیرماه وارد مدار خواهد شد.

رئیس سازمان خدمات شهری شهرداری شیراز، در حاشیه جلسه بررسی علل آتش‌سوزی در باغات چمران گفت: با همکاری نهادهای امنیتی و قضایی، بیش از ۴۰ مورد از افرادی که در باغات فعالیت‌های مشکوک داشته‌اند شناسایی شده‌اند و روند قضایی برای برخورد با آنان آغاز شده است.

خوشبخت افزود: دستگاه‌های مختلف پای کار آمده‌اند و خوشبختانه با عزم جدی در قالب گشت‌های همپوشان، هماهنگی‌های لازم برای مقابله با تخلفات و تهدیدهای امنیتی در باغات انجام شده است.


خوشبخت به تلاش‌ها برای پایش تصویری باغات اشاره کرد و گفت: حدود ده روز پیش، با همکاری دستگاه‌های امنیتی، یک بالون پایش در منطقه مستقر شد که متاسفانه مورد اصابت گلوله قرار گرفت؛ اما با مکاتبه‌های جدید، رصد تصویری و اطلاعات ماهواره‌ای شاخص پوشش گیاهی در حال انجام است.


رئیس سازمان خدمات شهری از پروژه‌های عمرانی برای حفظ باغات نیز خبر داد و بیان کرد: «با دستور شهردار شیراز و همکاری آبفا، خرید یک میلیون متر مکعب آب تصفیه‌شده از تصفیه‌خانه غرب شیراز برای آبیاری باغات در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: تصفیه‌خانه محلی (لوکال) با ظرفیت بیش از ۱۰۰ لیتر در ثانیه، که به گفته وی بزرگترین تصفیه‌خانه لوکال کشور است، تا پایان تیرماه وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد و نقش مهمی در تامین آب باغات ایفا می‌کند.


خوشبخت در ادامه گفت: از حدود یک ماه پیش، تیم‌های فضای سبز و ماشین‌آلات مختلف شهرداری در قالب پیمان‌های نگهداری، عملیات علف‌زنی و ایجاد آتش‌بر را در باغات انجام داده‌اند تا از بروز آتش‌سوزی جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: با این اقدامات، شهرداری به شکل کامل پای کار حفظ و نگهداری باغات چمران است و از تمامی ظرفیت‌ها برای مدیریت این حوزه بهره خواهد گرفت.

 

کد خبر 254707

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید