یکشنبه, ۰۱ تیر ۱۴۰۴ | ۲۵ ذو الحجة ۱۴۴۶ قمری | ۲۲ ژوئن ۲۰۲۵ میلادی
هدر بالا
  1. اجتماعی
چهارشنبه, ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۰:۴۳
زمان مطالعه: 3 دقیقه
ششمین جلسه کمیته پایش قراردادهای شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با هدف بررسی وضعیت طرح‌های صنعتی و تعیین تکلیف اراضی واگذار شده، با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برگزار شد. در این جلسه ۱۶ پرونده بررسی شد و با احتساب پرونده‌های بررسی‌شده در جلسات پیشین، مجموع پرونده‌های بررسی و تعیین تکلیف‌شده از ابتدای سال تاکنون به ۱۲۲ پرونده رسید.

به گزارش پیام خبر، ششمین جلسه کمیته پایش قراردادهای شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با هدف بررسی وضعیت طرح‌های صنعتی و تعیین تکلیف اراضی واگذار شده، با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برگزار شد. در این جلسه ۱۶ پرونده بررسی شد و با احتساب پرونده‌های بررسی‌شده در جلسات پیشین، مجموع پرونده‌های بررسی و تعیین تکلیف‌شده از ابتدای سال تاکنون به ۱۲۲ پرونده رسید.

این جلسه با حضور نمایندگان دادگستری، استانداری فارس، سازمان صنعت، معدن و تجارت، خانه صنعت، معدن و تجارت فارس، و همچنین کارشناسان فنی و حقوقی شرکت برگزار شد. حضور این نهادها نقش مؤثری در شفاف‌سازی، تسریع فرآیند بررسی و اخذ تصمیمات مؤثر ایفا می‌کند.

ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری‌های فعال و برخورد با طرح‌های راکد

عباس برنهاد، با تاکید بر اولویت حمایت از طرح‌های فعال و در حال پیشرفت گفت: طرح‌هایی که به مرحله ساخت، نصب تجهیزات و بهره‌برداری نزدیک شده‌اند باید با حمایت‌های لازم به تولید و اشتغال برسند.

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: در عین حال، طرح‌هایی که سرمایه‌گذاران آن‌ها پس از واگذاری زمین، هیچ اقدام قابل توجهی در راستای ساخت‌وساز و راه‌اندازی واحد صنعتی انجام نداده‌اند، مشمول اقدامات قانونی و فسخ قرارداد خواهند شد.

برنهاد با اشاره به اینکه تمامی طرح‌های راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی شناسایی و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، تصریح کرد: رویکرد ما نسبت به سرمایه‌گذاران دارای اهلیت، کاملاً حمایتی است. به این افراد پس از بررسی، مهلت تکمیل داده می‌شود؛ البته مشروط به ارائه برنامه زمان‌بندی مشخص و قابل پایش. در جلسات بعدی، این طرح‌ها مجدداً بررسی خواهند شد.

زمین‌های صنعتی سرمایه ملی هستند

سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با تاکید بر اهمیت اراضی صنعتی گفت: این اراضی که بخش عمده تی از زیرساخت‌های در آن‌ها با هزینه‌های دولتی فراهم شده، سرمایه ملی محسوب می‌شوند و باید صرف فعالیت‌های تولیدی و اشتغال‌زا شوند و راکد ماندن این اراضی، بویژه در شهرک‌های تقاضامحور، آسیب جدی به اقتصاد و توسعه صنعتی وارد می‌کند.

وی یادآور شد: بر اساس مفاد دفترچه قرارداد واگذاری زمین، سرمایه‌گذاران موظف‌اند در مهلت تعیین‌شده نسبت به اجرای تعهدات خود اقدام کنند و در غیر این صورت، شرکت در راستای حفظ منافع عمومی و بهره‌وری اراضی، اقدام قانونی خواهد کرد.

برنهاد همچنین از استمرار جلسات پایش خبر داد و آن را سازوکاری مؤثر برای ساماندهی وضعیت اراضی صنعتی و هدایت سرمایه‌گذاران واقعی به این حوزه دانست.

 

کد خبر 254805

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید